2777
2789

مامان منم همیشه به زن داداشم میگه هلنا شبیه بچه های خونه ماست

منم پشت بندش میگم نه هلنا همه چیش به مامانش رفته فقط رنگ بندیش به باباش رفته....

تنها راهش اینه یه خواهر شوهر مثل من واسه خودت دست و پا کنی😎

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
اره قشنگن

اگه راس میگی عکس بفرس 😆😆😆😆

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بووود من دخترم کپی خودمه.کل طایفه شوهرم  اعتراف کردن صد بار غیر از مادرشوهرم..خخخ ولی بر ...

😂😂😂

واقعا سلامتیشون از همه چی مهم تره

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
میخواد بگع خوشکلیم اگه البته بچهات خوشکلنا😒🎈

اصلا خدا وکیلی این بادکنکت رو ک میبینم غمام یادم میشه😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اصلا خدا وکیلی این بادکنکت رو ک میبینم غمام یادم میشه😂😂😂😂😂

نه😒🎈😂

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

همشون همينن.والا من پسرم يعني سيبيه كه با بچگي من نصف شده.مو نميزنه با من.حتي غريبه هم تو مترو بهم گفته چقدر پسرم شبيه منه.بعد خانواده شوهرم خصوصا مادر شوهرم اصرارعجيبي به اين داره كه شبيه باباشه.پارسال هم عمه شوهرم ميگفت كلا تا حالا٥بار پسر منو ديده و از اين سال به اون سال شايد شوهر منوببينه اونوقت ميگفت واي عمه چقدر پسرت شبيه خودته انگار بچگي خودته😐منم فقط😬😏

حالا برادرزم كپ مامان وباباي مامانشه حالا ما بياييم بگيم نه شبيه باباش و خودمونه فقط خودمون رو ضايع كرديم و لاغير.

ما ملت حسينيم
نه😒🎈😂

😂😂😂😂😂😂

چرا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نمیگم بدن یه جور لج درار تکرار میکنه

بذار بگه شما واقعا نمیتونی دهنشو ببندی اصلا سعی نکن ثابت کنی شبیه خودته.نقطه ضعف نشونش نده..نذار بفهمه حرص میخوری و میخوای چیزی بهش ثابت کنی

Kiziim