2777
2789

نمی دونم والا پرولاکتین من بالاست 32 هست دکتر گفت مثل یه زن شیرده هستی من مجردم

خیلی ناراحت شدم رفتم یه دکتر عمومی گفت بابا بخاطر کم کاری تیرئیدته خوب میشی

ولی می دونم تو مجردی باید درمان بشه الان دوستم پرو لاکتینش بالاست بچه دار نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم والا پرولاکتین من بالاست 32 هست دکتر گفت مثل یه زن شیرده هستی من مجردم خیلی ناراحت شدم رفت ...

من الان همین مشکلو دارم. بچه ندارم ولی شیر داشتم خیلی کم😑 پریودمم خیلی عقب افتاده میترسم😕

I don't care what others think about me😊
نمی دونم والا پرولاکتین من بالاست 32 هست دکتر گفت مثل یه زن شیرده هستی من مجردم خیلی ناراحت شدم رفت ...

اهوم خوب پس از حالا درمان کن ولی دکترای عمومی درست نمیفهمن برو جای زنان و اینکهاگه از تیرویید باشه برات ازمایش تیرویید بده تا بفهمی اگه تیرویید داری درمان کنید چون برای بارداری مشکل ایجاد میکنه

میزان هورمون پرولاکتین که برای ترشح شیر هست. اما تو کسایی که باردار یا شیرده نیستن هم هست و اگه زیاد ...

اوکی من یه بار انجام دادم اما چون که از راه رفتم ازمائش دادم گفتم پرولاکتینم خیلی بالایه و باید دوباره انجام بدم

اهوم خوب پس از حالا درمان کن ولی دکترای عمومی درست نمیفهمن برو جای زنان و اینکهاگه از تیرویید باشه ب ...

عزیزم اول دکتر زنان رفتم اینقد وحشی بود بهم گفت شیر میدی منم گفتم نه مجردم دادو بیداد که مگه پرسیدم مجردی میگم شیر میدی 

راستش نمی دونستم ممکن دختر مجرد شیر داشته باشه کلی تحقیر شدم رفتم یه دکتر عمومی آزمایش تیروئید نوشت کم کاری داشتم 

چون پریودم درست بود وشیر نداشتم احتمالا اصلا مشکل زنانه نبوده همون تیروئید بود که باید می رفتم آزمایش دوباره کرونا نذاشت حالا کم کاریم هم خیلی نیست خدا رو شکر 

من بخاطر تنبلی تخمدان منو فرستاده تیرویید هم ندارم

من بخاطر دوتا تار مو روی سینه رفتم اول ترسیدم نگو یه مدت سوسیس زیاد خوردم به اون علت بود بعدش خودش رفته رفته موها افتاد و ازبین رفت ولی به پرولاکتین و تیروئید پی بردم گفت اگه تیروئیم خوب بشه پرولاکتین خودش درست میشه بهم مرتبطن