2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوکی من یه بار انجام دادم اما چون که از راه رفتم ازمائش دادم گفتم پرولاکتینم خیلی بالایه و باید دوبا ...

ببین کلا هرکی پرولاکتینش بالا باشه باید دوباره آزمایش بده چون حتی شونه کردن مو و راه رفتن یا تلویزیون دیدن و یا روز قبل گوشت خوردن روش تاثیر داره می ترسن اینارو رعایت نکرده باشی میخوان مقایسه کنی فک کنم برای مجردها 26 هست که من32 هستم بالاست ولی عددهای بسیار عجیب وبالاتری هم شنیدم درمان میشه نگران نباش

ببین کلا هرکی پرولاکتینش بالا باشه باید دوباره آزمایش بده چون حتی شونه کردن مو و راه رفتن یا تلویزیو ...

اهوم من متاهلم 🙂اما وقتی گفت جواب اشتباهه گفت مجدد بیا انجام بده ترسیدم

نه ربطی نداره ممکن پرولاکتین شما همون مشکل زنانه باشه مربوط به غدد شیری  و... آزمایشتون نتیجش چ ...

زنه گف بالاس چون من خیلی راه رفته بودم و بعدشم استراحت نکردم و همون موقع ازمایش رو دادم گفتم احتمالا برا همون زیاده

اهوم من متاهلم 🙂اما وقتی گفت جواب اشتباهه گفت مجدد بیا انجام بده ترسیدم

نه عزیزم نترس میگم کلا آزمایش رو دوبار می گیرن خیلی مهم شب زود بخوابی و تلویزیون نبینی روز قبل گوشت نخوری حموم نری ماساژ سینه ندی

صبح دوساعت زودتر از موقع آزمایش بیدار بشی بنشینی موهات رو شونه نکنی صبحش راه نری و...چون همش رو نتیجه آزمایش موثره