2777
2789
عنوان

حقوقتون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 71 پست
نه نمیشه دیشب حقوق پایه رو ۱۸۰۰ اعلام کرد

🛑وضعیت حقوق فروردین ماه :

حقوق فروردین به احتمال زیاد بر اساس حکم های افزایش ۹۹ نخواهد بود زیرا صدور احکام جدید دارای فرایند اداری است و کمی زمانبر است و با توجه به تعطیلی ها و شرایط کشور بعید می رسد که احکام  جدید این ماه صادر شود

میزان افزایش حقوق سال جدید  ۱۵ درصد و حداقل حقوق ٢.٨٠٠.٠٠٠ تومان می باشد.

➖➖➖➖➖➖
منبع اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان
https://t.me/joinchat/AAAAAEMSZWjbwhQ4isgncQ

خواهشاااا لایک نکنید روانی شدم🍉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نمیشه دیشب حقوق پایه رو ۱۸۰۰ اعلام کرد

عه جدی اخه میگفتن ک ۲۸۰۰ تصویب نشد ؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
عه جدی اخه میگفتن ک ۲۸۰۰ تصویب نشد ؟

چرا عزیز تصویب شد 

ب شرکت بنده نامه زدن  به دلیل افزایش حقوق قیمت هارو باید تغییر بدید 

با یک فرزند 2/800 

دو فرزند 3 میلیون 

و عیدی و سنوات اخر سال هم جدا 

دو و هشتصد تصویب شد اشتباه گفتن🍉

😌وای خدا راس میگین تو تی وی گفت خیلی خوب میشه هر چند اقیمت اجناس ۲برابر میشه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

شوهرم کارمنده ماهی 3 و خرده ای. خودم اژانس توریستی چندماهی هست راه اندازی کردم درآمدم خوب بود یکماه به 12 تومن هم رسید. ولی از اول اسفند شرکت رو تعطیل کردم جوونهای مردم رو تو وضع مریضی نکشونم بیرون فعلا دارم از پس اندازم حقوقشون رو میدم ولی شرایط سخته 3 تا کارمند دارم ماهی 9 تومن میشه حقوق اونها 6 تومن اجاره و کلی هزینه دیگه. پس اندازمم داره تموم میشه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش