2777
2789
عنوان

عروسیمه

377 بازدید | 20 پست

عروسیم بخاطر کرونا بهم خورد . تصمیم گرفتم بدون گرفتن عروسی برم سر خونه زندگیم . بنظرتون کار خوبی کردم ؟ قبل از ماه رمضون میرم . (دو ساله عقدم)

تعداد رای : 26
نظرسنجی
خوب کردی برو سر زندگیت
18
69%
صبر کن عروسی بگیر
8
30%

به شدت پشیمون میشی خوددانی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اشکال نداره بعدش مراسم بگیر اگه دوست داشتی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااا میشه دلیشو بگی !

نه بابا ادما با هم فرق دارن شاید یه نفر پشیمون بشه و تو اصلا نشی 

لباس عروس پوشیدن رویای هر دختریه🙃. ولی من از عروسی گرفتن بدم میاداصلا بهم خوش نمیگزره مطمعنم هرسال تولدمو دوستانه میگرفتم فقط ی جم ۶ نفره بودیم بعد تصمیم گرفتم ی تولد بزرگبگیرم و گرفتم ولی اصلا بهم خوش نگزشت تصمیم گرفتم عروسی نگیرم ی مهمونی کوچیک ولی حتما لباس عروسو میپوشم

نمیدونم عزیزم چی بگم. هر جور خودتون صلاح میدونین.

اما اگر مراسم نگرفتی  بعد از بهتر شدن اوضاع برو آتلیه و با لباس عروس عکس بگیر. حتی کلیپ درست کن.

در این مورد هم از الان به شوهرت بگو که اینکارو میکنی. چون ممکنه قبول نکنه برای اتلیه.

نه بابا ادما با هم فرق دارن شاید یه نفر پشیمون بشه و تو اصلا نشی 

نمیدونم . نمیتونم پیش بینی کنم ک پشیمون میشم یا نه . ولی 2 سالع عقدم ، هر موقع خاستم عروسی بگیرم یه اتفاقی افتاد . واقعا دیگه خسته شدم . ممنون واسه نظرت 

سلام‌ من عروسی نگرفتم پولشو خونه خریدم یه مقدارم داشتیم راحت راحت اصلا به فکر عروسی نیستم ولی شوهرم هر سال سالگرد ازداوجمو جشن بزرگ میگیره کلی مهمون اینا ولی در کل راضیم خوب شد که نگرفتم 

❣خدایا❣یعنی بعد ۵سال به منم یه نی نی میدی ازبسه چشم انتظاری کشیدم بریدم😔😔😔
نمیدونم . نمیتونم پیش بینی کنم ک پشیمون میشم یا نه . ولی 2 سالع عقدم ، هر موقع خاستم عروسی بگیرم یه ...

حالا عروسی هم همچین اش دهن سوزی نیست که به خاطرش حسرت بخوری

دوست من عروسی گرفت کلی خرج کرد ولی اصلا راضی نبود. بتظرم عروسی فقط خستگی واس عروس و دوماده و کلی استرس. ی اتلیه رفتن و کلیپ درست کردن خاطرش می ارزه ب عروسی گرفتن ک همش بدو بدو و استرسه. اون پولیم ک خرج عروسی میش رو واس ی چیز با ارزشتر خرج کنید بهتره🙃

بچه ها مرسی از نظرات خوبتون . من همه ی کارامو کرده بودم واسه عروسی . تالار ، لباس و ... 

ولی کرونا باعث شد همه رو کنسل کنم 

امروز باهاشون صحبت کردم گفتن میتونن قبل از ماه رمضون واسم اوکی کنن و برم اتلیه . چون میدونم بعد از عروسی دیگه حسش نیست واسه اتلیه و مهمونی .