2777
2789
عنوان

آشپزی من😶

556 بازدید | 57 پست

واسه صبحونه داداشم گف دوتا تخم مرغ بزن من بخورم  خواستم با کره درست کنم دفعه پیش گذاشتم ماهی تابه داغ شد کره رو زدم یهو جزغاله شد اشپزخونه پر دود شد این دفعه گفتم بزار قبل اینکه ماهی تابه داغ شه بندازم کره رو بلافاصله همین ک کره رو انداختم تخم مرغارم زدم چون ماهی تابه داغ نشده بود سفیدش خیلیییی بد شد پف کرد  اندازه یه تشک اومد بالا سرخ نشد افتضاااح بردم گذاشتم جلوش یه نگا به تخم مرغه انداخت یه نگا به من   دستاشو برد بالا گف خدایاا من این تخم مرغ رو یه جوری میخورم میره ولی التماس میکنم به نیمه گم شدش رحم کن جوونه مردم حیفه  

قیافه من   تخم مرغ🍳   داداشم   

اصلا یه غلط کردم خاصی تو نگاش موقع خوردن ک چرا گفتم درست کن ولی بیچاره خورد رف الان نگرانشم بنظرتون معدش سالم مونده یا ن  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

😂😂😂اره‌سالمه

فقط‌دعا‌ی‌داداشت

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو خودت درست کن تامام 🤦🏻‍♀️

لعنت بر دهانی ک بی موقع بازشود خودم گفتم صبحونه میخوری اونم گف اگه تخم مرغ هس دوتا بزن برام 😑

خوشبحالت ک بلد نیسی  من ک واردم ب اشپزی بدبختم یه سر پای گازم

اون قدرام بی دست و پا نیستم بلدم بابا ولی هررر وقت با کره درست میکنم یا میسوزع یا اینجوری میشه اونم با کره دوس دارع 

لعنت بر دهانی ک بی موقع بازشود خودم گفتم صبحونه میخوری اونم گف اگه تخم مرغ هس دوتا بزن برام 😑

بگو نیمه گمشده که هنوز پیدا نشده تو دعا کن یکی به خودت رحم کنه😆

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
به نظرم واس رو کم کنی داداشت از همین امروز شروع کن یاد گرفتن اشپزی🤪

ولی هروقت با کره درست میکنم افتضاح میشه وگرنه انقدرام بد نیس اشپزیم😕

اون قدرام بی دست و پا نیستم بلدم بابا ولی هررر وقت با کره درست میکنم یا میسوزع یا اینجوری میشه ...

اول تابه رو بزار بعد کره رو بنداز هم بزن آب بشه یکمی روغن بزن نسوزه کره بعد تخم مرغ و بزن ففط بزار یکم گرم بشه روغن که خوب بشع نیمرو 

اون قدرام بی دست و پا نیستم بلدم بابا ولی هررر وقت با کره درست میکنم یا میسوزع یا اینجوری میشه ...

اول کره را بنداز داخل ماهیتابه نمک بزن بهش یکم ک داغ شد تخم‌مرغارو بشکن اول سفیده هارو بپز زردشوبزار باشه وسط سفیده ها بعد ک سفیده ها پخت زردشو باز کن رو سفیده ها 

بگو نیمه گمشده که هنوز پیدا نشده تو دعا کن یکی به خودت رحم کنه😆

بابا رحم کرده  بعد کرونا میخواد عقد کنه بعد۶ سال دوستی تقریبا 4سالم هس ک من دختره رو میشناسم صمیمی شدیم باهم حرف میزنیم  اونم اشپزیش بدتر از منه بهم دیگه دلداریم میدیم ک عیب ندارع میای باهم شروع به یادگیری میکنیم تا چشش دراد😑