2777
2789
عنوان

آشپزی من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 57 پست
خیلی زیادی داره بهش خوش میگذره😆 امروز من باید برم خونشون

خخخخ پس منم امیدوار باشم😂😂 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه سفره بلندی😮😩😂 چه کدبانویی😊

قربونت ...باید تو هم عادت کنی کم کم ب مهمونی دادن و ... 

من هروقت مهمونی میدم هیچکس زو نمیزارم کمکم کنه همه کارارو خودم تنهایی اتجام میدم

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
مامانم ک حرفی نمیزد ‌... داییم میگف وقتی مادر از سفره دختر هنگ کنه هیچی دیگه

واااای خداااا جوونممم کدباانوییی کی بودی تووووو😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت ...باید تو هم عادت کنی کم کم ب مهمونی دادن و ...  من هروقت مهمونی میدم هیچکس زو نمیزارم ...

عزیزم من هنوز میز صبحونه هم بلد نیستم بچینم چه برسه مهمونی😧😄😐

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
وای چه سفره بلندی😮😩😂 چه کدبانویی😊

یاد بگیررر😤😤 ن که خودم سرآشپزم😂😂😂😂😂

منو تو باید یه چند سالی بریم یه جای خیلی دور از فامیل زندگی کنیم کسی نتونه بیاد خونمون مهمونی😂😂😂😂

منو تو باید یه چند سالی بریم یه جای خیلی دور از فامیل زندگی کنیم کسی نتونه بیاد خونمون مهمونی

نه وقتی رستوران هست چرا بریم جای دور😏

باش من که داداش ندارم ازم تعریف کنه که تشویق بشم سرآشپز بشم😆😒😎 

چیه از من تعریف کرده حسودیت میشه؟ گیس بریده حسود😒😂

واااای خداااا جوونممم کدباانوییی کی بودی تووووو😍😍😍😍😍😍😍😍

فدای تو😍❤

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
چیه از من تعریف کرده حسودیت میشه؟ گیس بریده حسود😒😂

آخی فدای تعریفاش بشم چقدرم دوست داره چه دعای خیری هم برات کرده عزیزم😝😆

خیالت راحت یاد میگیری 😁

من سری اول ک مهمونی دادم ازبس رفتم دشویی دیگه خسته شده بودم اینقدر ک استرس داشتم .

مهمونا قاشق میزاشتن دهنشون تپش قلبم میرف بالا🤣🤣