2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 41 پست
خدا ارحم الراحمینه در اون شکی نیست گلم.بعد از اون یه بچه اوردم ولی بارداری فوق العاده افتضاحی داشتم ...

منم ۲تا بچه دارم

سر اولی۴ماه ویار داشتم

شوهرم کنارم بود

و زایمانم عالی بود

دومی رو خیلی زود باردار شدم ۶ماه ویار وحشتناک شوهرم پیشم نبود

فک کن میومدم‌پوشک بچمو عووص کنم عوق میزدم هرروز غریبانه میرفتم بیمارستان و سرم میزدم

فک کن نگهبان اونجا دلش میسوخت که تنهام زیر سرم بالش میذاشت

زایمانم هم برام امپول فشار نزدن ۱۲ساعت درد کشیدم

از درد سرمو میکوبیدم تو دیوار بیمارستان

بعدشم گفتن اصن نباید طبیعی زایمان میکردم چون همورویید حاد داشتم و بدتر شد

ولی نوش دارو بعده مرگ سهراب چه فایده

تا مقعد بخیه خوردم تا ۴۰روز اصن نمیتونستم بشینم

اون وسطه هم فامیل حالیشون نبود حالم بده هرروز یه سرخر زنگ میزد ما بیاییم دیدنت

به خیالشون من ذوق میکنم

نمیدونستن اصن حس ندارم بشینم

پسرم هم ۲سال و نیمه بود وقتی منو با یا بچه دید همون شب تا میتونست حرصشو خالی کرد بچم موهامو میکشید

مامانم میخواس بگیرش

گفتم نه مامان بذار بزنه تا اروم شه....

میبینی همه کم و زیاد سختی داریم

این وسط فقط باید امیدمون به خدارو از دس ندیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم ۲تا بچه دارم سر اولی۴ماه ویار داشتم شوهرم کنارم بود و زایمانم عالی بود دومی رو خیلی زود بارد ...

خدا پسراتو حفظ کنه عزیزم.درست میگی.شوهر من پشتم نیست به خدا.همش سرکوفت بچه اولم که مرد رو میزنه میگه شما که میدونستید مریضید میتمرگیدید تو خونتون با کسی ازدواج نمیکردید بدبختش کنید.شما همتون مریضید.آخه میدونی بچه خواهرم چهار ماه قبل بچه دوم من دنیا اومد دیر بیرونش اوردن اکسیژن بهش نرسید حالا فلج مغزی شده بچه اولم که مرد بعدا گفته یه سندروم نادر داشته یه جور عقب افتادگی ذهنی🙁.مگه من تو مجردیم چندتا زاییده بودم که بدونم؟وقتی عروسی کردم خواهرمم هنوز دخترشو نداشت به خدا.به نظرت حرفش درسته؟؟مادرش همینو گفته بودم.اما از بارداریم برات بگم اونم بارداری دوم سرکلاژ و هزینش. رفتم خونه بابام. شوهرمم بهونه گیر و دنبال بهونه که قهر کنه نیاد بهم سر بزنه.داروهای خیلی گرون .زن داداش خدانشناسم که قشقرق به پاکرد که من رو بیرون کنه هر روز به دخترش چیز یاد میداد که منو بچزونه نفرینای زن بی شرف داداشم بهم.سز اورژانسی تو سی وسه هفته و دستگاه رفتن بچم قطع شدن شیرم.و هزینه زایمان و دستگاه و شیرخشک همه وهمش شده برام سرکوفت.حالام که خواهرش زاییده به چه راحتی و بی دردسری با دوران بارداری عالی و شیری که فوران میکنه از سینش همش شده عامل سرکوفت.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اما گاهی از خدا ناراحت میشم.چرا من اینجوری باید بشم؟؟خدا منو ببخشه.چرا یکی مثل اون زن داداشم زایمان و بارداری خوب داشته باشه که دلمو بسوزونه چرا؟؟بارداریمم پر استرس بود.شوهرمم که به جای آرامش دادن‌بهم‌بدتر استرسمو بالا میبره همیشه.تازگیام که یکم بچم‌پاشو کج میزاره میگه تقصیر توس تو مریضی که بچه اینجوری شده.😢من به کی گله کنم پس؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

نمیدونم اما گاهی از خدا ناراحت میشم.چرا من اینجوری باید بشم؟؟خدا منو ببخشه.چرا یکی مثل اون زن داداشم ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم

اخه این چیزا منع کردن نداره

مگه خواهرت دوس داشته بچه سالم نداشته باشه؟

شماها دلتون خونه اون نباید خون ترش کنه

برای ارامشت صلوات فرستادم گلم

همچنین برای شفای خواهرزادت

انشاالله شوهرت و زن داداشت هم سر عقل بیان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای خدا خیلی ناراحت شدم اخه این چیزا منع کردن نداره مگه خواهرت دوس داشته بچه سالم نداشته باشه؟ شما ...

سلامت باشی عزیزم.مرسی که به درد دلم‌گوش دادی نزاشتم خانوادم بفهمن چیا میشنوم و چه سرکوفتایی دارم.هر وقت یادت افتاد برام دعا کن خدا خیرت بده.

سلامت باشی عزیزم.مرسی که به درد دلم‌گوش دادی نزاشتم خانوادم بفهمن چیا میشنوم و چه سرکوفتایی دارم.هر ...

عزیز دلم انشاالله خدا کمکت کنه گلم ❤

عزیز دلم انشاالله خدا کمکت کنه گلم ❤

😍😍😘

خدا ارحم الراحمینه در اون شکی نیست گلم.بعد از اون یه بچه اوردم ولی بارداری فوق العاده افتضاحی داشتم ...

منم آدم بی آزاریم 

..حتی رحمم میاد با زبون یکیوبرنجونم..مث اینکه خدا میخواد ما بیشتر التماسشو بکنیم و.یبار یه داستانی خوندم که زنی اصن ببچه نمیاورده ..و اومده بو به یکی از امامها که نمیدونم کدوم امام بود ؛ازش خاست که براش دعا کنه؛خدا به اون امام ندا داده بود که این زن نازاست..اما بعد ها دید که اون زن بچه بغل داره ..از خدا پرسید مگه اون زن نازا نبود..ندا اومد که اون زن همش دعا میکرد و میگفت خدایا تو رحیمی تو توانایی ..و ما نتوانستیم دعاشو رد کنیم

سلامت باشی عزیزم.مرسی که به درد دلم‌گوش دادی نزاشتم خانوادم بفهمن چیا میشنوم و چه سرکوفتایی دارم.هر ...

منهم زنداداشم دخترعمومه ..ولی بچه هاشون سالمن ..از اول همش میرفت طبق نظر پزشک..ولی من خنگ بازی درآوردم .بخاطر کرونا هم که اومد این دست اون دست کردم..خیلی بخاطر همین استرس گرفتن

اره تا آمینیو سنتزم رفتم‌سالم بود شکر خدا. هماتوم‌بود علت خونریزیم 

هماتوم کی اتفاق میفته..من هفته8رفتم هماتوم نداشتم الان10ام و خونریری دارم ممکنه هماتوم باشه؟

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

منهم زنداداشم دخترعمومه ..ولی بچه هاشون سالمن ..از اول همش میرفت طبق نظر پزشک..ولی من خنگ بازی درآور ...

خداروشکر.انشالله خدا بچه سالم قسمتت میکنه.