2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 41 پست
نباید میدیدیش دختر اینجا یکی جنین۶ماهشو از دست داده میدونی ینی چی،؟ ینی لمس ثانیه به ثانیه بازم ...

من چی بگم که جنین ۳۵ هفته از دست دادم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس که داشتم تو همین ماه..چون فکر کردیم مامانمون کورونا گرفته.بیمارستان رفته بود گفتن مشکوکی..ولی ...

عزیزم متاسفم ان شاالله چندماه دیگه اقدام میکنی و اروم میگیری.اما چند تا دلیل میتونه داشته باشه یکی ک ضربه و کارای سنگینه.خالم سقط کرده بود دکتر بهش گفت گاهی وقتی جنین ناقصه خود به خود رحم نگهش نمیداره و سقط میشه.گاهیم میگن رحم لیزه و مدام باید داروهتی ضد سقط بخوری.من جاریم جنین پنج ماهه رو همینطوری الکی سقط کرد.یهویی خونریزی و سقط.سر نی نی بعدی کلا داروی ضد سقط خورد تا ولش کرد زایمان کرد.شاید رحمت این مدلیه.

اما فک نمیکنم غصه و ناراحتی ب تنهایی باعثش شده باشه

عزیزم متاسفم ان شاالله چندماه دیگه اقدام میکنی و اروم میگیری.اما چند تا دلیل میتونه داشته باشه یکی ک ...

آره ایشااله..ممنونم عزیزم..بخاطر این کورونای لعنتی کار رو گذاشتم به هفته بعد که برم غربالگری ..گفتم جاده ها باز بشه با خیال راحت برم😐

منم دوازده هفته مشکل داشت خودم سقط کردم‌الانم حاملم تو هفته ۳۱ نگران نباش حتمااا مشکلی داشته سقط شده بچه که الکی نمیفته من تو بارداریم هم اولی هم این کلی خونریزی و لک دیدم اما سقط نشدن .تو هم نگران نباش باز خوبه ماهت بالا نرفته . زودم باردار میشی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
منم دوازده هفته مشکل داشت خودم سقط کردم‌الانم حاملم تو هفته ۳۱ نگران نباش حتمااا مشکلی داشته سقط شده ...

منکه هنوز زیر نظر متخصصم نرفته بودم ..گفتم برای غربالگری به بعدش شروع کنم که اینطوری شد..

من چی بگم که جنین ۳۵ هفته از دست دادم.

وااای چرا؟

من۳۰هفته هم دیدم زایمان کردن و مونده😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وااای چرا؟ من۳۰هفته هم دیدم زایمان کردن و مونده😥

شانس من بدبخته دیگه.یکی با سن چهل سال خوب و راحت وسالم میزاد یکیم مثل من.خدا براهمشون بچه هاشونو حفظ کنه.شانسه دیگه.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

شانس من بدبخته دیگه.یکی با سن چهل سال خوب و راحت وسالم میزاد یکیم مثل من.خدا براهمشون بچه هاشونو حفظ ...

عزیز دلم از رحمت خدا ناامید نشو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برای دومیتون نگران نشدین که خونریزی میکردین..دکتر رفتین یا نه

اره تا آمینیو سنتزم رفتم‌سالم بود شکر خدا. هماتوم‌بود علت خونریزیم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
عزیز دلم از رحمت خدا ناامید نشو

خدا ارحم الراحمینه در اون شکی نیست گلم.بعد از اون یه بچه اوردم ولی بارداری فوق العاده افتضاحی داشتم جدا از بقیه مشکلا وهزینه و سز اورژانسی استرس کشت منو.خدا هزار هزارمرتبه شکر.الان دلم برا تنهایی بچم میسوزه.اطرافیانمو میبینم چه زایمانایی دارن خیلی دلم میسوزه شوهرمم که نافشو با سرکوفت زدن بریدن.یه وقتایی میگم خدایا چرا من اینطوریم؟😓تقاص چیو پس میدم.فقط از خدا میخوام بچمو حفظ کنه.

خدا ارحم الراحمینه در اون شکی نیست گلم.بعد از اون یه بچه اوردم ولی بارداری فوق العاده افتضاحی داشتم ...

کاش حداقل شوهرم یکم مهربونتر بود.کاش