2777
2789
عنوان

کویتیشن !!!

1268 بازدید | 4 پست
سلام خانمها ... یه سوال :آیا کسی از کویتیشن برای لاغری موضعی استفاده کرده ؟؟ آیا راضی بوده ؟ هزینه اون چقدره ؟ چقدر زمان می بره ؟ آیا ضرر نداشته ؟ مشکلی برای کبد یا کلیه ها پیش نیورده ؟ من خیلی ازتون ممنون میشم اگر کمکم کنید.
سلام عزیزم.من استفاده کردم اگر در کنارش پیاده روی کنی و اب فراون بخوری جواب می ده البته برای کسایی خوبه که یه کوچولو اضافه دارن من تو 5 جلسه اول فقط احساس کردم که شکمم یه مقدار نرم شده ولی تغیر سایز نداشتم.البته من در کنارش ونه ورزش کردم به رژِم ولی دوباره می خوام برم از اول شهریور این بار هم رژیم گرفتم هم ورزش می کنم.شاید این بار اثر کنه.من الان دور کمرم 73 می خووام بشه 63.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این روش بافت چربی به دلیل ایجاد لرزش شکسته می شه و اگر ورزش کنی همراه عرق بدن و ادرار دفع می شه و ضرری برای بدن نداره فقط اگر ورزش نکنی این چربی ها می رن و دوباره صفت می شن.باید حسابی اب خورد و پیاده روی کرد یا تردمیل.
سلام عزیزم.من استفاده کردم اگر در کنارش پیاده روی کنی و اب فراون بخوری جواب می ده البته برای کسایی خ ...

سلام 

شما رفتید کویتیشن 

جواب گرفتید؟؟؟؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه