2777
2789
عنوان

بیایین بخندیدم😂😂😂

123 بازدید | 10 پست

خنده دار ترین تیکه ای که یه پسر بهتون پرونده چی بود؟😂😂

یبار تو پارک با عصبانیت داشتم با دختر عمم دعوا میکردم دست به کمر یهو پسره بهم گف چرا حالا شکل افتابه کردی خودتو😂😂😂

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

خخخخخ

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده دار نبود😕😕

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
یه زمان رنگ صورتی مد بود منم سر تا پا صورتی پوشیدم و با کلی ناز راه می رفتم به پسره از کنارم رد شد گ ...

منم 13،14سالگی خیلی خز بودم یه بار شالو شلوار نارنجی پوشیده بودم با مانتو کرم،پسره بهم گفت شبیه برگای پاییزی شدی😐

منم 13،14سالگی خیلی خز بودم یه بار شالو شلوار نارنجی پوشیده بودم با مانتو کرم،پسره بهم گفت شبیه برگا ...

😂😂😂 

همدردیم پس 

یعنی می‌خوام خودمو بکشم از بس خزوخیل بودم و فرق راستی 

من تا حالا نداشتم... 

اومدم فقط کامنتای شما رو بخونم😁😁😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه بار ماه محرم بودو منو دوستم رفتیم چایی بگیریم من دو تا چایی برداشتم اونم چند تا قند یهو شالم افتاد رو شونم و اقا روبه رو ی ماهم پنج شیش تا پسر بود به دوستم میگم شالم رو درس کن ابروم رف ولی اونم که خخخخنگ یخورده پاییناشو درس کردگفتم دیوونه شالم و بنداز رو سرم بعد جوری اون شالو سرم انداخت که عینک داشتم عینکم افتاد رو زمین پسرام بعضیاشون داشتن میموردن از خنده و بعضیام تسکه مینداختن خلاصه بعد از کلی حرص خوردنای منو خنده پسرا و خنگی دوستم اون شب گذشت .