من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند..........
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
اینجا دوستان صحبت کردند و قرار شد آموزش و کلا اصول بورس رو واتساپ گروهی تشکیل بدیم و انجام بدیم هر کسی دوست داره میتونه وارد بشه لینک گپ واتساپمون هم اینه https://chat.whatsapp.com/Hf4y0rxcEdACqiVqqlx7Nc
یه بار ماه محرم بودو منو دوستم رفتیم چایی بگیریم من دو تا چایی برداشتم اونم چند تا قند یهو شالم افتاد رو شونم و اقا روبه رو ی ماهم پنج شیش تا پسر بود به دوستم میگم شالم رو درس کن ابروم رف ولی اونم که خخخخنگ یخورده پاییناشو درس کردگفتم دیوونه شالم و بنداز رو سرم بعد جوری اون شالو سرم انداخت که عینک داشتم عینکم افتاد رو زمین پسرام بعضیاشون داشتن میموردن از خنده و بعضیام تسکه مینداختن خلاصه بعد از کلی حرص خوردنای منو خنده پسرا و خنگی دوستم اون شب گذشت .