2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

112 بازدید | 20 پست

من ۶ساله دنبال دکتر رفتنم و ۵تا انتقال منفی هم دارم چند وقت پیش شنیدم که ایت الله ناصری به کسی که مشابه ما مشکل داشتن گفتن تا حالا خدا نخاسته چون همه کاری کردید و نشده و اینکه چله عاشورا بردارید منم شروع کردم به خوندن عاشورا، دیشب تو خاب انگار یکی ذکر لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین رو زمزمه میکرد میخام مداوم این ذکر رو بگم قبلا هم میگفتم ولی کم

نظرتون درباره خابم چیه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

هبچی ضمیر ناخود اگاهت 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4181580/خانمها-اگر-میخواهید-برای-حاجتی-چله-بردارید-امشب-بهترین-شبه?page=1

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله خدا بهت یه نی نی خوب بده.💐💐

اگه خواستی بیا خصوصی بهت دستور بارداری بدم.

امیدوارم شما هم نتیجه بگیری.

توی یکی از تاپیکهام صدات میکنم برو از صفحه اولش بخون. مخصوصا پست اول و دوم.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

نمیدونم والا.زندایی منم ده سال دنبال درمان بودهمه کارکرد ولی نشدحتی میشدم سقط میشد.ولی خداروشکرالان دوتابچه داره.طبیعی باردارشد.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
نمیدونم والا.زندایی منم ده سال دنبال درمان بودهمه کارکرد ولی نشدحتی میشدم سقط میشد.ولی خداروشکرالان ...

منم شوهرم میگه همه امیدتو به دکترا نده منم میدونم تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹