2777
2789
عنوان

منتظرای نی نی بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 37789 بازدید | 530 پست
لطفاواس منم دعاکن دوسال ونیمه اقدامم دیگه خستم وضعمون زیادخوب نیس که همش برم دکتردوستم تودلت پاکه یع ...

ان شاالله خدای مهربون معجزشو نشونت میده

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مناجات786     @مناجات786    

سلام مهربونم عزیزکم خوش قلبم ممنونتم که صدام کردی عزیزکم الهی هر چی خیره نصیب  خودتو آقاتو اهل بیتت باشه خوش قلبم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
وای عزیزم خیلی عالی بود من امیدوار شدم که خدا محمد علی مو خیلی خیلی زود میذاره توی شکمم😍😍😍 خدای ...

عزیز دلم خوبه که اسمشو انتخاب کردی.  شروع کن واسه سیسمونیش چیزهای دست ساز آماده کنی.

یه حقیقتی رو میدونی؟ محمد علی بیشتر از اونچه که فکرشو کنی منتظره تا بیاد توی دلت. انتظار اون از تو بیشتره. میدونی چرا؟ چون تو یه مادر بینظیر خواهی بود که بچت به وجودت افتخار میکنه.

بران دعای فرج‌میخونم و آرزو میکنم بهترین تقدیرها برات رقم بخوره و به آرزوهای قشنگت برسی.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!