2777
2789
عنوان

قانون جذب و ....

280 بازدید | 27 پست

بچه ها اين تاپيكو واسه اين ميزنم كه بقيه هم با قانون جذب به چيزايي كه دوست دارن برسن من خودم كل زندگيم با قانون جذب و به بيشتر چيزا كه خواستم رسيدم 

ميشه شما هم بگيد تاحالا با قانون جذب به چيزايي كه ميخواستيد رسيديد مثلا همسر ايندتون هموني شده كه تو تصوارتتون بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشع خودتون بیشتر توضیح بدید....ک به چی رسیدین چطوری جذب کردین

عزيزم يعني هرچيو كه دوست داري از ته قلبت بهش ايمان داشته باشي و فك كني بهش رسيدي و واقعا بخوايش 

عزيزم يعني هرچيو كه دوست داري از ته قلبت بهش ايمان داشته باشي و فك كني بهش رسيدي و واقعا بخوايش  ...

خب من خیلی دلم میخواد ولی بعد چند روز افکار منفی خیلی بهم غلبه میکنع دار ازارم میدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب من خیلی دلم میخواد ولی بعد چند روز افکار منفی خیلی بهم غلبه میکنع دار ازارم میدع

خب همینه دیگه اصلا نباید بزاری بیاد سمتت کتاب راز رو بگیر بخون مطمین باش خیلی تو زندگیت تاثیر میزاره من ۶ بار خوندم خدایی از وقتی خوندم همه چی خیلی بهتر شده 

خب همینه دیگه اصلا نباید بزاری بیاد سمتت کتاب راز رو بگیر بخون مطمین باش خیلی تو زندگیت تاثیر میزاره ...

نمیدونم من نمیتونم ب کسی اعتماد کنم خیلی دار تو زندگیم تاثیر میزارع و مجردم هستم

حتما ممنونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمیدونم من نمیتونم ب کسی اعتماد کنم خیلی دار تو زندگیم تاثیر میزارع و مجردم هستم حتما ممنونم

نه بخون عزیزم انشالله که همه چی خوب میشه من خودمم مجردم سنی ندارم ۲۱ سالمه 😂

بپرس عزیزم 

من خبلی ب قانون راز اعتقاد دارم. چند روزه مثلا منتظر ی شخصی هستم ک‌پیام بده بهم و هر کاریم میکنم نمیتونم تمرکز کنم و جذب کنم، چیکار کنم ب نظرت گلم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

اره من خیلی چیزا با قانون جذب بدست اوردم ، و بهش اطمینان دارم 

الانم میخوام به رییس بیمارستانی و ماشین پورشه و خونه همه چیز تموم و سلامتی خانوادم و خودم برسم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم