2777
2789
عنوان

قانون جذب و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست
اره من خیلی چیزا با قانون جذب بدست اوردم ، و بهش اطمینان دارم  الانم میخوام به رییس بیمارستانی ...

چطوری فقط بهش فک کردین یا نوشیتین .....

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

کسی بوده از قانون جذب به رشته ای که میخواست رسیده باشه؟

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راندابرن نویسندشه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
من خبلی ب قانون راز اعتقاد دارم. چند روزه مثلا منتظر ی شخصی هستم ک‌پیام بده بهم و هر کاریم میکنم نمی ...

ببین هیچ کسی غیر خودت نمیتونه افکار منفی رو ازت دور کنه باید تمام سعی خودتو بکنی فکرتو اول آروم کنی بعد به این که به اون شخص رسیدی فک کنی و واقعا خوشحال باشی من خودمم با قانون جذب اونی که ولم کرده بود برگشت واقعا مثل معجزه بود 

مدیتیشن روزانه خیلی خوبه روزی ده دقیقه انجام بده تمرکزتم بیشتر میشه 

ببین هیچ کسی غیر خودت نمیتونه افکار منفی رو ازت دور کنه باید تمام سعی خودتو بکنی فکرتو اول آروم کنی ...

الان چند روزه بخدا نمبدونی چی دارم‌میکشم دقیقا چشام ب گوشی خشک شد، ولی انگار ن اتگار خبری نیست ازش😔😔

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
الان چند روزه بخدا نمبدونی چی دارم‌میکشم دقیقا چشام ب گوشی خشک شد، ولی انگار ن اتگار خبری نیست ازش😔 ...

عزیزم من دقیقا با قانون جذب کاری کردم برگشت خب ولی بعد ۳ ماه خودم دیگه نخواستمش انگار از چشم افتاده بود دلم باهاش صاف نمیشد و خودم باهاش تموم کردم الان خیلی حس خوبی دارم من یه سال واسش عر میزدم انقد حالم بد بود ولی اگه میخوای برگرده بیخیالش باش هرچی رو که بیشتر بری سمتش ازت دور میشه پس بهش فک نکن که رفته اگه واقعا قسمتت باشه یه جوری میاد خودتم تعجب میکنی حالا ما چه هی گریه کنیم یا نه 

چیزی که قسمت ماست از کنار ما نمیگذره همیشه تو ذهنت باشه این 

اره

عزیزم فهرست کتاب ماورای راز

سخنی با افشاگران راز

راز به زبان ساده

چگونه از راز استفاده کنیم 

اینارو نوشته

شرمنده اینقر سوال میکنم

عزیزم من دقیقا با قانون جذب کاری کردم برگشت خب ولی بعد ۳ ماه خودم دیگه نخواستمش انگار از چشم افتاده ...

دقیقا شنبه بهم پیام داد، از شنبه تا الان میدونه منتظرشما ولی انگار ن انگار، هزار بار پیاماشو خوندم، اونقدر ک عصبانی بودم و خسته شده بودم از خوندن پیاماش، کل پیاماشو پاک کردم، دارم دیونه میشم بخدا

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

یه سوالی دارم من در مورد افکار منفی...فکرای منفی به زبون اوردنش بدترش میکنه؟؟؟منظورم اینه ک وقتی در هرصورت تو ذهنمون هست اینکه به زبون بیاد کارو بدتر میکنه یا فرقی نمیکنه؟

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
نه بخون عزیزم انشالله که همه چی خوب میشه من خودمم مجردم سنی ندارم ۲۱ سالمه 😂

منم20😑حتما ممنونتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چطوری فقط بهش فک کردین یا نوشیتین .....

فکر کردم من چهار اثر فلورانسم خوندم با قانون جذب میشه خیلی مشکلاتو کوچیک دید و بهشون توجه نکرده حل شد میشه ب خیلی چیزهارسید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم