2777
2789
عنوان

کم شدن تعداد روزهای پریودی ؟؟؟؟

2183 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من چندماهه اقدام به بارداری کردم 

و پریودیمم نامنظمه

الان دو ماهی هست که سیکل پریودیم از ۶ روز اومده ۴ روز شده

کسی هست اطلاعاتی در اینباره داشته باشه؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

خونریزی پریود بستگی به ضخامت اندومتر داره هرچقدر ضخیم تر باشه خونریزی زیاد میشه من دوستم ضخامتش ۱۴میل بود همچین خونریزی داشت از حال رفته بود تو مدرسه بعد ماه بعدش سونو گفته بود ضخامت ۵ و اون ماه فقط یک روز خونریزی داشته که اینا عوارض نامنظمی هورمون هاست ک منجر به تنبلی تخمدان میش 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام میشه بپرسم شما چیکار کردین منم الان مشکل شما رو دارم تو روخدا ج بده

من چون همش با امپول و قرص دوفاتسون پریود میشدم کلا به هم ریخته بود همه چیم

دیگه قطعش کردم و داروهای تقویتی استفاده کردم درست شد و بعدشم باردار شدم

سلام گلم  دقیقا چجوری شدی؟؟ دارویی هم مصرف کردی؟؟

سلام مرسی ک جواب دادی ن هیچ دارویی مصرف نکردم...پریودام از هفت روز به چهار روز تبدیل شده ینی سر چهار روز دیگه پاکم سه ماه میشه اینجوری شدم

من چون همش با امپول و قرص دوفاتسون پریود میشدم کلا به هم ریخته بود همه چیم دیگه قطعش کردم و داروهای ...

من پریودام همیشه منظم بود تا سه چهار ماه پیش همش یه هفته ده روز عقب مینداختم و روزاشم سه ماهه کم شده آزمایشم دادم سونو دادم هیچیم نیست فقط توی پاپ اسمیرم عفونت و التهاب شدید نشون داد

من پریودام همیشه منظم بود تا سه چهار ماه پیش همش یه هفته ده روز عقب مینداختم و روزاشم سه ماهه کم شده ...

نگران نباش چیزی نیست ولی عفونتت حتما حتما درمان کن 

راستش من و همسرم به شدت همیشه بهداشت رعایت میکردیم

اما نمیدونم چرا بعد از هر رابطه من عفونت ادرار میگرفتم 

خیلی بد بود 

توهم خیلی مواظب این عفونتا باش چون بعد بخوای باردار بشی خیلی بده

من چون همش با امپول و قرص دوفاتسون پریود میشدم کلا به هم ریخته بود همه چیم دیگه قطعش کردم و داروهای ...

گلم بعد قطع دوفاستون بازم پریودت منظم بود 

چون منم میخام قطع کنم

گروه سبز🟢❇️✅،قد:۱۵۵ وزن اولیه(۱۰ آبان»۶۶,۱۵)🧡🧡 (۲۰ آذر»۶۳.۵)(۲۷ آذر»۶۲.۸)(۳دی»۶۲.۷)💙💙(۱۱ دی» ۶۱.۵)(۱۸ دی»۶۱.۱)(۲۵ دی »»۶۰ )(۲ بهمن59.75)(۱۶ بهمن ۵۹.۲۵)(۲۳ بهمن 58)(14 اسفند ۵۷.۱۰)(۲۸اسفند۵۵.۷۰)💚💚»»وزن هدف:۵۲😍😍😍🍃🥳🥳
سلام گلم اصلا از دوفاتسون استفاده نکن  نابود میکنه رحمت من بخاطر دوفاتسون رحمم خیلی نازک شد

سلام عزیزم

این ماه نخوردم و پریود نشدم🥲🥲🥲

چند ماهه دارم اصلاح سبک میکنم امیدوارم سیکل پریودیم خودش منظم بشه و منم مامان بشم 

گروه سبز🟢❇️✅،قد:۱۵۵ وزن اولیه(۱۰ آبان»۶۶,۱۵)🧡🧡 (۲۰ آذر»۶۳.۵)(۲۷ آذر»۶۲.۸)(۳دی»۶۲.۷)💙💙(۱۱ دی» ۶۱.۵)(۱۸ دی»۶۱.۱)(۲۵ دی »»۶۰ )(۲ بهمن59.75)(۱۶ بهمن ۵۹.۲۵)(۲۳ بهمن 58)(14 اسفند ۵۷.۱۰)(۲۸اسفند۵۵.۷۰)💚💚»»وزن هدف:۵۲😍😍😍🍃🥳🥳
ان شالله عزیزم  به نظرم یه بادکش گرم انجام بده

ممنونم گلم خداروشکر بعد دوماه پریود خوبی داشتم 

واقعا بدون دارو حجم خونریزیم عالی بود مث قبلنا 

تو دوران مصرف دوفاستون پریودم سه روزه شده بود با حجم کم و بدنمو اذیت میکرد ولی این ماه مث  قبلا هفت روز خوب پریود بودم و بدنم از این همه انباشتگی دراومد و دفع کرد