2777
2789

بچه خواهرم به دنیا اومده سرش در کانال زایمان گیر کرده و اکسیژن به مغزش نرسیده بچه سی پی شده

الان از اون موقعی کا بچه به دنیااومده تاالان که یه ماهشه بچه بیمارستان بستریه و خواهرم بالای سر بچه اش هست

بحث پولشم مطرح نبود خواهرم وضع شون خوبه

چون خارج بودن اصرار رو زایمان طببعی بود شوهرش نذاشت بیادایران

خواهرم مونده یه بچه ای که اسیب مغزی دیده و افسردگی پس از زایمان

اینقدر حالش بده کهخدا میدونه

میگه تویه باتلاقی گیر کردم که نه راه پس دارم نه راه پیش

اگه شوهرش میذاشت بیاد ایران سزارینش میکردیم بهتر بود چون خواهرم جثه اش به این حرفا نمبخوره

خواهرم داغون شده میگه هیچ وقت بچه نیار که سختی هایش بیشتر از خوشی هاشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

كدوم كشور

بعضي كشوراشون بيخودي اصرار دارن ولي اينكه بچه هم اسيب ببينه خب عجيبه با ذهنيات ما از خاارج جور نيست

چطور الان مطمين هستن سي پي شده يعني اسيبش الان در چ حده ك متوجه شدن معمولا يكم ك بگذره رشدشون تاخير داره ميفهمن

بستگی به کسی داره که میخواد زایمانو بگیره

این اتفاق توی سزارین هم ممکنه بیوفته اگر عامل زایمان ناشی باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂