2777
2789
عنوان

یائسگی

325 بازدید | 16 پست

خانما کسی هست یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده ؟..قارچ گانودرما فایده ای داره؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

از کجا میفهمی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یائسگی یعنی با قرص و امپول هم پریود نمیشی ?

با قرص میشم ولی پریود مصنوعیه و تخم گذاری نیست

ازمایش هورمونی دادم هورمون fsh ام بالا است..

پریودیت چ جوریه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
پریودیت چ جوریه

پریود که نمیشم بدون قرص...قبلش دیر دیر میشدم رفتم دکتر قرص گرفتم تا مثلا بهتر شم ..قرصا رو که خوردم شدم ولی بعد از قطعشون دیگه نشدم

پریود که نمیشم بدون قرص...قبلش دیر دیر میشدم رفتم دکتر قرص گرفتم تا مثلا بهتر شم ..قرصا رو که خوردم ...

چون من پریودام فقط دو روزه حجمشم کمه 

ترسیدم😰

چون من پریودام فقط دو روزه حجمشم کمه  ترسیدم😰

بعضیا هم مثل شما میشن که یائسه میشن ولی موارد دیگه هم میشه...حتما یائسگی نیست...باید ازمایش هورمونی بدی تا معلوم شه مشکل از چیه...یه ازمایش دیگه هم هست Amh ازمایش ذخیره تخمدان...گرونه ولی خوب در حد دویست و اینا شاید کمتر باشه

بعضیا هم مثل شما میشن که یائسه میشن ولی موارد دیگه هم میشه...حتما یائسگی نیست...باید ازمایش هورمونی ...

من رفتم دکتر متخصص گفت ایرادی نداره سونو هم کرد گفت نرمالی قرص هورمونی داد گفت اگه دوس داری زیاد بشه بخور ولی ازنظرمن ایرادی نداره 

بنظرت چکارکنم

چجوری فهمیدی تخمک گذاری نداری?فولیکول هم ندارین?

فولیکول ندارم با قرص هورمونی...

من رفتم دکتر متخصص گفت ایرادی نداره سونو هم کرد گفت نرمالی قرص هورمونی داد گفت اگه دوس داری زیاد بشه ...

یه دکتر دیگه هم برو...والا نمیدونم چکار کنی...

یه دکتر دیگه هم برو...والا نمیدونم چکار کنی...

ببخشید چندسالته