یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اشتهاش که معمولیه.ولی ناخنها و رشد قدیش بهتر شده.قبلا رشدش خیلی کند شده بود الان باز یه تکونی خورده.من بخاطر اشتهاش نمیدم.کمبود ویتامین دی داره.دکتر قطرشو داده بود.مولتی ویتامین گرفتم که همه چی داشته باشه.
چقدر عالی دخترمن از 6ماهگی که واکسن زد تا1هفته مریض شد دیگه رشدش خوب نشد هربارم میبردم میگفت مشکل ...
آره عالیه.بچه من ۶ ماهگی ۱۰ کیلو بود دندونهاش که شروع شد بچم داغون شد.یکسالگی ۱۰۵۰۰ بود😯تو ۶ ماه فقط نیم کیلو.یه جانوشتم.الان میرم کپی میکنم میام بهت میگم.من سویق رو خودم درست میکنم معرکست.
پاچه گاو بگیر بده همونجا خرد کنن.بیار کز بده بشور و بسته بندی کن بذار فریزر.هردفعه یکی بردار با پیازو زردچوبه و آبلیمو و نمک ۶ ساعت بذار بپزه.وقتی حسابی پخت خاموش کن بذار سرد بشه.صافش کن و بسته بندی کن فریز کن.تو غذاهاش بجای آب از اون استفاده کن.مثلا کته درست کن بجای آب آب پاچه بریز.مایع ماکارونیشو با اون درست کن.باهاش سوپ درست کن.پیاز داغ و رب رو تفت بده و ازاین آب ریز توش ۵ دقیقه بعد خاموش کن و مثل آبگوشت نون بریز توش با سبزی تازه بده بخوره.هفته ای یکبار پای مرغ درست کن بخوره.پای مرغ رو با پیازو زردچوبه و نمک و آبلیمو بذار ۲.۵ ساعت بپزه.نیم ساعت قبل از خاموش کردن توش هویج و سیب زمینی خرد کن و کمی دارچین بریز.وقتی دیدی هویجش پخته خاموش کن و توش نون تلیت کن و چندقطره لیموی تازه روش بچکون و خوب لهش کن مثل فرنی که شد بده بخوره.درهفته دو سه بار تخم مرغ و سیب زمینی آبپز کن رنده کن و کره و نمک بزن خوب ورز بده خمیری که شد توپک درست کن بده بخوره.نیم کیلو گندم بخر با نیم کیلو جو.جدا تفتشون بده و بعد ترکیبشون کن و آسیاب کن بذار تو یخچال.هرروز بهش بده.مثلا با شیره توت و کره قاطیش کن بیسکوییتش کن و سرخ کن بده بهش.یا همینجوری باشیره توپک درست کن.یا تو عذاهاش و سوپهاش و کتلتها و ....استفاده کنیا باهاش خاگینه درست کن یا کیک.اینارو بهش بده ببین بچت سر یک ماه چقد وزن میگیره.من همه این کارهارو ۶ ماه کردم بعدش بردم آزمایش بچم سالم سالم بود.فقط ویتامین دیش کم بود.
شیره انگورم خوبه.ولی شیره توت خودم خوردم مطمئنم که اشتهاآوره. اصلشو پیداکن.من اونموقع که اینارو میدادم مکمل نمیدادم.اگر بدی که نور علی نور میشه ولی اگر دستت تنگه همونارو بده جواب میده.