2777
2789

من هیچی نمیدم میخواستم ببرمش ازمایش بده ببینم انگل نداره انقد لاغر و کم اشتهاس

کا کرونا اومد

از لاغریش و بی اشتهاییش دارم دق میکنم

شیر هم نمیخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی نمیدم میخواستم ببرمش ازمایش بده ببینم انگل نداره انقد لاغر و کم اشتهاس کا کرونا اومد از لا ...

من پسرم دوسال و یک ماهشه از شیر گرفتمش ولی ازمایش کلی واسه دوسالگی لازمه منم به خاطر کرونا نبردمش

خوش مزه هم هست؟قیمتش چنده؟

آره.خودش میاد میگه بده بخورم.چون غلیظه میکشم تو سرنگ کمی هم آب میکشم داخلش رقیق میشه میدم.مزه پرتقال میده.قیمتش ۶۰ تومنه.بدون زینکش ۵۴ تومن.من زینکدار میدم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اسی بچت چندسالشه دخترمنم 3ساله ست قد و وزنش اندازه 2ساله هاست اصلا رشد نداره 3سالگی قدش یادم نیست ...

کالری غذاهاشو ببر بالا.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اسی بچت چندسالشه دخترمنم 3ساله ست قد و وزنش اندازه 2ساله هاست اصلا رشد نداره 3سالگی قدش یادم نیست ...

چه جالب یکی همدرد من پیدا شد پسرمنم سه سال و یک ماهشه ده کیلو و هشتصده