2777
2789

بهترین خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ عه من بارها باهاش درست کردم هیچ وقت بد نشد

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتم میتونی درست کنی اگه خمیر مایه داری دستو خمیر معرکه رو سرچ کن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
چندعددیه؟زودخشک میشه تواینترنت زده بودن 

نمیدونم یادم نیست چند عددیه

روش نوشته چطور استفاده کنی الان دقیق یادم نیس ولی برای یه مدتی باید بیرون از یخچال باشه بعد پلاستیکشو‌ جدا کنی و استفاده کنی. خشک نمیشه من زیاد درست کردم

مارک های دیگه هم هست شیراوران و ...

اتفاقا یوفکا خشک میشه درواقع ترد میشه مثل سمبوسه

15تا داره ..شما سرخ کن بزار روی دستمال کاغذی (مخصوص آشپزخونه)روغنش بره بزرا توی یک قابلمه سرشو بزار ...کنار...ما که داغ به داغ سرو میشه درمجاورت هوا نمیمونه که بخادخشک بشه اضافه شم یا لای سفره یا توی ظرف دربست مستقیم به سمت یخچال

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
باخمیرنونوایی تاحالادرست نکردی؟ 

نه من قبلا با ۹۵۹۵ درست می کردم دیگه دو سالیم هست خودم خمیر درست می کنم میذارم تو فر همون خمیر معرکه که گفتم

چندعددیه؟زودخشک میشه تواینترنت زده بودن 

یکم بکینک مودر یا جوش شیرین روباماستو نمکو تیلی کم روغنو شکر قاتی کن بعد کم کم‌ارد اصاعه کن وخوب بادستت ورز بده بزار یه دوساعت بمونه‌بعد ورشدار یکم‌دستاتو چرب کن وبازیکم دیگه‌ورزبده وبعد ازش ورداش پهنش کن‌وادامه‌کار