به بچم انتی بیوتیک میدم(شربت اموکسی سیلین200) تا شیش روز دیگه باید بدم تا یکهفته پیش تب داشت نبردم بزنن بخاطر تبش تقریبا چهارده روز پیش باید واکسن شیش ماهگیشو میزدم الانم ک هنوز بچم اموکسی سیلین میخوره ببرم بزنه واکسن اشکال داره؟ یا بایدتموم کنم داروشو بعد ببرم بزنه؟ واکسن بزنم بیارم خونه و ظهر وقته شربتشه بدم اشکال نداره؟یوقت اثر واکسن و نبره چون چرک خشک کنه
چرک خشکن میحوره نمیرنن بتید قطع کنی بچه تب نداشته باشه معمولاواکسن 6 ماه چند روز دورتر میزنن
اخه زنگ زدم بهداشت گفت بیار که. اینجا شهرستان کوچیکه گفتم شایداطلاعی ندارن بخاطر همین تاپیک زدم گفتم شاید مامانا براشون پیش اومده که از بهداشت محلشون پرسیده باشن و اطلاعی داشته باشن.چرک خشک کن ام بخاطر عفونت گوشش مجبورم ادامه بدم. ولی خب تب نداره چندروزه خداروشکر
اخه زنگ زدم بهداشت گفت بیار که. اینجا شهرستان کوچیکه گفتم شایداطلاعی ندارن بخاطر همین تاپیک زدم گفتم ...
نمیدونم من 4 ماه اومدم بزنم تب داشت گف برو دکتر اگف بزن بزن رفتم دکتر گف چرک خشکن بخوره باید عقب بندازی ولی تب داشته باشه طوری نیس فقط بچه خودش اذیت میشه ک خداروشکر چند روز صب کردم تب اش قطع شد
نمیدونم من 4 ماه اومدم بزنم تب داشت گف برو دکتر اگف بزن بزن رفتم دکتر گف چرک خشکن بخوره باید عقب بند ...
ممنون گلم. مرسی که حداقل جواب دادی موقع هایی که خودم موندم جواب سوالمو از کی بگیرم و کسی نیست و میام تاپیک میزنم ولی متاسفانه کسی نمیاد جواب بده و بازم من میمونم و سوالم. ممنون بابت جواب دادنتون عزیزم😘