2777
2789
عنوان

ادم باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

[QUOTE=131677468]پیتزا وای خیلی دلم می خواد ،ولی نمیتونم بخورم پرهیز غذایی دارم ،بار اخر یادم نیس کی خوردم😢😢😢😭😭

من نمیخورم چون  چاق کننده ست

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاقا من باردارم به شخصه از این کیکا میزارن دلم میخواد خودم بلد نیستم درست کنم تو این وضعیت بد نمیشه ...

برو آپ آشپزی پاپیون....با کمکش راحت خودت میتونی درست کنی تازه هم سالمه هم میدونی تمیز

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

عكس خوراكي و لباس همه جا هست تازه از خونه هم بري بيرون همه ويترين ها لباس و خوراكيه 

من هرموقع عكس خريد ميبينم دوست دارم ببينم 

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
[QUOTE=131677468]پیتزا وای خیلی دلم می خواد ،ولی نمیتونم بخورم پرهیز غذایی دارم ،بار اخر یادم نیس کی ...

ولی خو خوشمزس😋شما که اشپزی میشه بگی بدون ادویه و فلفل دلمه ای میشه درستش کرد البته بدون سوسیس و کالباس و اینا

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

به نظر من که حرف شما با عرض معذرت چرت محضه. متاسفانه چون اینجوری بود لحن تاپیکتون منم با همین لحن جواب میدم. هررررر چیزی از نظر یه عده میتونه لاکشری محسوب بشه حتی یه برنج و مرغ ساده. خوب مگه ادم باردار ادم نیست؟ چه ربطی داره. تاپیک های عکس معمولا فان اند. دوست ندارید معمولا از عنوانشون مشخصه، تشریف نیارید. لطفا ادم باشید و برای همه قانون های من دراوردی در نیارید

منم میرم 😎😁 مخصوصا وقتی رژیم داشته باشم که اصلا هیچیییییی کسی از تو پستای غذای اینستا نمیتونه جمع ...

دقیقا منم😂😂

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
 ولی خو خوشمزس😋شما که اشپزی میشه بگی بدون ادویه و فلفل دلمه ای میشه درستش کرد البته بدون سوسیس ...

شدن که میشه ولی با ادویه خوشمزه تره. پاپریکا و آویشن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
منظور منم پز دادنه عزیزم این کار زشته

پز دادن نیست واقعا

پیتزا رو که همه خوردن چیز پز دادنی نیست

اون خانوم هم چون خودش پیتزا رو درست کرده بود دلش خواسته بود عکس بذاره تو عنوان هم ذکر کرده بود

کسی هم که بارداره یا گرسنه است مجبور نیست بره تو تاپیک