2777
2789
عنوان

همسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 40 پست

احتمالا به خاطر خونه نشینی کم حوصله شدی 

خودتو سرگرم کن 

کتاب بخون, فیلم ببین, ورزش کن و... 

و حالا راه کارها:

اگه دفتر خاطره داری و توش خاطره های خوب خوب از خودتون نوشتیدو بیار و خاطراتو مرور کن 

یا می تونی روزی 2 تا از خصوصیات خوب شوهرتو رو کاغذ بنویسی , اینطوری به خوبیاش فکر میکنی و ذهنت به سمت ویژگی های مثبتش میره 

درآخر بگم که من روانشناس و اینا نیستم و اینا فقط افکار شخصی خودم بود و نمیدونم جواب بده یانه. ولی به نظرم خوبه اینکارا

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
ااااا اینو راس میگه منو طلسم کردن یعنی به معنای واقعی روانی شدم

بخدا منم زیاد اعتقاد ندارم ولی وقتی این اتفاقای بیخود وبی دلیل بدون هیچ توجیهی ،پیش میاد ادم ذهنش میره اون سمت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلومه که عالیه حتما حتما انجامش میدم چون دارم خل میشم

موفق باشی عزیزم. 

قرآن خوندن و نماز هم خیلی آرامش میده به آدم

برات دعا می کنم😊❤

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
قبول دارین که مردا هم بعضی رفتارشون رو اصابه

خوب آره     من بگم هیچ کار شوهرم رو دوست ندارم باور میکنی     ولی برا خودم زندگی میکنم کنارش         شاید خیلی از رفتارهای منم او نپسنده ولی هیچی نمیگه     

بیخبال باش  حساس نشو 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
الکی ک نمیشه...ببین مشکل کجاست..همونجا ک‌مشکل پیداکردی انگشتت بزار دیگه نشتی نداشته باشه

آخه وقتی میگم بهش قبول نمیکنه بدتر میگه خستم کردی همش میگی دهنتو صدا نده غذا کم بخور 

وای منم اینجوری شدم😭 شوهرم بیشتر تشدیدش می‌کنه مثلا من الان یه مدته فقط در حد مسائل عادی با هم حرف میزنیم مثلا سلام بیا غذا بیا صبحانه از این چرت و پرتا ....این بشر اصلا انگار نه انگار عین خیالش نیست منم هر روزی که داره اینجوری میگذره محبت و علاقه ام داره بش هی کم و کمتر میشه....قبلاً حتی توان نداشتم یه ساعت هم باش قهر کنم....الان حتی دوست ندارم ببینمش به چشم😓

حوصله اش رو ندارم ....هر چند مثل اینکه براش مهم نیست

خدایا شکرت    در پناه خودت حفظش کن  
زیاد حساسی زیاد همه چی رو می خوای کنترل کمی زیادی حواست روی همه چی هست ول کن عزیز رها باش ریلکس باش ...

کاااا ش انقد خوره نداشتم از خودم بدم میاد 

گاهی بی خیالی خوبه راس مبگی

شوهرم خیلی خوبه، همیشه کمکم هست تو بچه داری تو خونه داری ولی اینا رو نمیتونم هضم کنم

شیطون رو لعنت کن     اسفند دود کن تو خونه       اصلا فکر ش هم بده       تلاش کن برا ترقی کردن و پیشرفت 

بخدا   خواهرمو میبینم میسوزم  سی ساله با یه پسربچه مطلقه     شوهرش هنوز منتظرشه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو