2777
2789
عنوان

همسرم😔

724 بازدید | 40 پست

سلام لطفا کمکم کنید... 

چندوقتیه شدیدا به رفتارای شوهرم حساس شدم،  از لباس پوشیدنش، راه رفتنش، حرکاتش غذا خوردنش متنفرم اصلا نمیتونم باهاش هم صحبت بشم آخرش دعوا میشه، نمیدونم میتونید درکم کنید یانه، من دوسش داشتم که باهاش ازدواج کردم حالا بعد سه سال زندگی و یه پسر یکساله چرا اینجوری شدم.. وقتی غذا میخوره چندشم میشه، وقتی پسرم هی تند تند میبوسه میره رو مغزم، وخیلی چیزای دیگه.. 

رفتارای اون غیر عادیه یا من  دیوونه شدم نمیدونم دارم عذاب میکشم به مشاورم دسترسی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینم البته من باردارم میگم شاید به خاطر بارداریه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

خواهرم اینجوری با شوهره در افتاد و بخاطر آرامشش تمام وقتش رو با دوستاش گذروند        الان با یه بچه هشت ساله جدا شدن    دور از جون شما   حیفه زندگیتو از چشم خودت ننداز 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو