بچه ها من و همسرم مشکل ناباروری داریم. من شرایطم اوکیه و همه چی نرماله اما همسرم واریکوسل دو طرفه داشت. هفت ماهه جراحی کرده، آخرین باری که آزمایش داد تعداد اسپرم ها هنوز به رنج نرمال نرسیده بود و من هنوز باردار نشدم.
امروز سی ام دوره م هست، ولی روز بیست و هشتم باید پریود میشدم. چند روز پیش یهویی زیر شکمم و پاهام شدیدا درد گرفت مثل درد پری، گفتم حتما دارم پری میشم ولی نیومد. از اون روز هی همونطور زیر شکمم درد می گیره ولی قطع میشه و خبری از خونریزی نیست. پریودام منظمه، بنظرتون چرا ایندفعه اینطوری شده؟ کیسته؟ بارداریه؟ تحمل یه مشکل جدید در این مورد و ندارم...
شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
ممنون که جواب دادی شوهر من یکساله که عمل واریکوسل کرده و دارو میخوره کدوم دارو بهتر جواب داد،؟
حقیقتا هیچی بهتر از گذر زمان جواب نمیده. اما در مورد دارو همون ویتامین دی و زینک پلاس رو بهش بده بخوره. شیره خرنوب از عطاری بگیر بهش بده خیلی روی تقویت اسپرم تاثیر داره و ساشه ی آندروفرتی برا همسر من خوب جواب داد، حداقل شصت روز، روزی یکی استفاده کنن.
بعد از عمل آزمایش های همسرت بهبودی رو نشون دادن تا به حال؟ آزمایش اسپرموگرام منظورمه
شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خودم پی سی او هستم ولی دوماهه گوش شیطون کر پریودم منظم شده نمیدونم چرا میخوام ماه دیگه برم عک ...
عزیز دلم انشاالله که ماه دیگه میای بهم خبر میدی که بارداری. منم دیگه داشتم به آی یو آی فکر میکردم که باردار شدم. سعی کن استرس باردار شدن و نشدن رو از خودت دور کنی و بی خیالش بشی تا برات اتفاق بیفته. همسرت پیش کی عمل کرده؟ کدوم شهر هستید؟
من شمالم.همینجا عمل کرده دعا کن دیگه دارم کم میارم خدا نی نی تو ان شاءالله صحیح و سالم بذاره توی ب ...
درکت میکنم عزیزم، با یه متخصص زنان خوب مشورت کن. شاید نیازی به آی یو آی نشه. برات دعا میکنم.
سعی کن حداقل دو ماهی یکبار همسرت آزمایش اسپرم شو تکرار کنه تا وضعیت تحت کنترل تون باشه و با آخرین جواب آزمایش برو پیش متخصص زنان. گاهی داروهای ساده ولی خیلی موثری میدن
دلم کباب میشه با این همه دارویی که میخوره و آمپول که میزنه ولی از یه طرف حرف و نگاه مردم و فامیل هم ...
عزیزم، خیلی درکت میکنم ولی برات مهم نباشه. خودتون دو تا مهمید، مردم که حرف زیاد میزنن. اگه دوست داشتی عکس آخرین آزمایش همسرت و برام بفرست، تجربه داروییم در این مورد زیاده، شاید نیاز نباشه ساشه رو بخوره و با دارو گیاهی حل بشه مشکلش. منم دلم برا شوهرم خیلی میسوخت. هنوزم نمی تونم باور کنم بچه ای تو کاره. هر وقت سونوگرافی میرم تا چند روز سر حالم، بعدش دوباره با خودم میگم نه، اینا الکیه...برا تو نیست! شوهرم دعوام میکنه. میگه دیوونه میکنی خودتو تا این به دنیا بیاد
یه کم شکمت بزرگ شه دیگه باورت میشه منم همیشه به خودم میگم فکر نکنم من مادر شم امشب برات ازمایشو می ...
خیره انشاالله، خوش خبر از آزمایشگاه برگرده. نگران نشو، شوهر منم بعد عمل وضعیتش خیلی بد شد، جوری که دکتر آزمایشگاه گفت ممکنه آزوسپرم بشه و تعداد اسپرم ها صفر بشه، اما کم کم بهتر شد. برات دعا میکنم که تو همین چند ماه طبیعی باردار بشی و دلت شاد بشه. ناامید نشو. ختم چله ی حدیث کسا یا زیارت عاشورا بگیری هم موثره. من گرفتم
امروز که آزمایششو گرفت خوب نبود نمیدونم به کدوم اطمینان کنم نا امید شدم
آزمایشگاه معمولی می ره آزمایش میده؟ اگه مراکز ناباروری آزمایش بده جوابش از همه جا درست تره. خیلی عوامل هم روی نتیجه آزمایش اسپرم تاثیر دارن، مثل استرس، گرمای هوا، تاریخ آخرین انزال. اینا رو باید رعایت کنه برا آزمایش ش. الان با توجه به آزمایش آخرش میتونی آی یو آی کنی؟ چقدر اسپرم داشتن؟ چند درصد سالم بودن؟