2777
2789
عنوان

یعنی من چم شده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 82 پست
شش میلیون بود تحرکش ده درصد بیشتر آزمایشگاه ناباروری میده اینو همینطوری داد ببینم چطوره

عزیزم بهش بگو یه دفعه دیگه بره پیش دکترش معاینه بشه...یا پیش یه دکتر دیگه. ولی شوهر منم بعد عمل بدتر شد، بعد از چندین ماه تازه اسپرم ها شدن چهارده میلیون. چهارده میلیون کافی نبود ولی برا ما خیلی زیاد و امیدوار کننده بود. من مطمئنم خدا بهتون بچه میده. ناامید نشو و واسه ش تلاش کن

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
عزیزم بهش بگو یه دفعه دیگه بره پیش دکترش معاینه بشه...یا پیش یه دکتر دیگه. ولی شوهر منم بعد عمل بدتر ...

به نظرت اون دارو که جواب داد براتون بخوره خوبه؟فکر نکنم بتونیم پیدا کنیم

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت اون دارو که جواب داد براتون بخوره خوبه؟فکر نکنم بتونیم پیدا کنیم

بخوره خوبه، ولی حداقل روزی یه ساشه بیش از شصت روز باید بخوره. لااقل اگه دکترش می دیدش با اطمینان میخریدی براش که بخوره. شاید واریسش هنوز خوب نشده باشه. پیدا میکنی ساشه رو، داروی معروفیه

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
میخوام یه دکتر دیگه بگم بره

کار خیلی خوبی میکنی. گاهی موقع عمل یه اتفاقاتی میفته که فقط خود دکترا متوجه میشن. یه معاینه یا یه عکس رنگی براش می نویسه، اینجوری بهتر میتونی سر در بیاری دارو چی بهش بدی.

خدا کنه به حق امام رضا که تولدش نزدیکه این ماه بیای بگی مادر شدی. من برات دعا میکنم

کار خیلی خوبی میکنی. گاهی موقع عمل یه اتفاقاتی میفته که فقط خود دکترا متوجه میشن. یه معاینه یا یه عک ...

مرسی که راهنمایم کردی

ان شاءالله خوشبخت و خوشحال باشی همیشه

یه صلوات مهمونم کنید
مرسی که راهنمایم کردی ان شاءالله خوشبخت و خوشحال باشی همیشه

خواهش میکنم عزیزم. امیدوارم به زودی بهترین اتفاقی که منتظرش هستی برات بیفته