2777
2789
منم خیلی احساس خستگی و خابالودگی دارم عقب انداختی؟

دوفاستون خوردم از شب سیزدهم. تا ده شب.. معمولا شش روز بعدش پریودمیشم هنوز دوروز دیگه مونده تا موعد... خستم شد همس ناامید هرماه بیبی میزنم منفی میشه افسردگی گرفتم

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم چهار روز قرمز پررنگ شد که هر چهار روز نزدیکی داشتم گاهی دو ...

من سنو میدادم مطمین میشدم ک خوبه بعد اقدام میکردم.  این ماه نتونسم برم دکتر تعطیلن 

من سنو میدادم مطمین میشدم ک خوبه بعد اقدام میکردم.  این ماه نتونسم برم دکتر تعطیلن

خب اسد فولیک ویتامین ای و ویتامین دی هم ماهی یه دونه استفاده کن بدنت اماده میشه قبل تخمک گذاری گرمیجات بخور 

جدی قشنگ صورتی بود وای اصلا باورم نمیشه دوساله منتظرم برام دعا کنید واقعی باشه

توهم دعا کن این ماه واسه منم واقعیت داشته باشه😍

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
خب اسد فولیک ویتامین ای و ویتامین دی هم ماهی یه دونه استفاده کن بدنت اماده میشه قبل تخمک گذاری گرمیج ...

همشو میخورم فایده نداش ک نداشت. 😞😐دیگه حتی مسکن و استامینوفن هم رو بدنم جواب نمیده...