2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائم بارداری چی هست؟؟؟ 

راستش باورم نمیشد که باردار باشم دو ماه بود پری نامنظم شده بود گفتم باز الکی عقب انداختم توجه نمیکردم ولی تنگ نفس میشم حس بویایم خیلی قوی شده صبا که بیدار میشم خیس عرقم سینه دردم دارم بخصوص گاهی نوک سینم دردناک میشه

مدیکور کاذب خیلی داره توگروه دوستام چندبار واسشون هاله افتاده بود ولی پریود شده بودن

مال من اصلا اینجوری واضح و صورتی نشده بود دیگه میدم دست خدا که باز ناامید نشم🙁

راستش باورم نمیشد که باردار باشم دو ماه بود پری نامنظم شده بود گفتم باز الکی عقب انداختم توجه نمیکرد ...

مبارک باشه. 😍منم یکسال و دوماه هست منتظرم تنبلی تخمدان دارم و هردکتری میرم تغییری نکرده.... 

ببخشیدتوی گلوت گاهی احساس نمیکنی رفلاکس معده ات اومده بالا؟؟ 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
مبارک باشه. 😍منم یکسال و دوماه هست منتظرم تنبلی تخمدان دارم و هردکتری میرم تغییری نکرده....  ...

چرا خیلی معده م ترش میکنه بدجوریم نفخ دارم الان دوروزه ی حسی مث عفونت دارم که قبلا نداشتم کمردردم زیاد دارم.انشالله که شما هم بزودی باردار میشی برو ی دکتر خوب دکترتو عوض کن

خط افتاده ولی واس محظ احتیاط یکی دیگه بزن غیرمارک مدیکور

همه میگن مدیکور خوبه ولی چشم تو این اوضاع کرونا یه کم دلم شاد شد خدا کنه جدی باردار باشم دعام کنید

چرا خیلی معده م ترش میکنه بدجوریم نفخ دارم الان دوروزه ی حسی مث عفونت دارم که قبلا نداشتم کمردردم زی ...

همه داروها و امپولا ک بقیه دکترام میدن مصرف کردم رو بدنم جواب نمیده. 😢😢ماه قبل ویتاگنوس خوردم فولیکول18.15داشتم. این ماهم دکترنتونستم برم. ویتاگنوس مصرف کردم با دوفاستون ک پریودم بهم نخوره.. نمیدونم باردارم یان. 😩نفخ زیاددارم ک بی اختیار شده ببخشید.. خیلی عم خوابالو وخسته ام.. معدمم ترش کرده دلم رو چیزی نمیره همش میخام بالابیارم

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
همه داروها و امپولا ک بقیه دکترام میدن مصرف کردم رو بدنم جواب نمیده. 😢😢ماه قبل ویتاگنوس خوردم فولی ...

وای اصلا نا امید نباش ی خانومیم تو تایپکا که سرچ کردم تنبلی داشت و دکتر نا امیدش کرده بود همون ماه باردار شده بود به این زودی ناامید نشو حتما باردار میشی من مشکلیم نداشتم بعد دوسال اگه انشالله شده باشم هنوزم باورم نمیشه البته ی سال پیش ی خارج رحم داشتم منم خیلی ناامید شده بودم ولی فقط توکلت بخدا باشه 

همه داروها و امپولا ک بقیه دکترام میدن مصرف کردم رو بدنم جواب نمیده. 😢😢ماه قبل ویتاگنوس خوردم فولی ...

منم خیلی احساس خستگی و خابالودگی دارم عقب انداختی؟

من این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم چهار روز قرمز پررنگ شد که هر چهار روز نزدیکی داشتم گاهی دوبار البته قبل و بعدم نزدیکی داشتم شمام کیت استفاده کن