2777
2789
عنوان

حمام رفتن در هنگام عادت ماهیانه

582 بازدید | 49 پست

سلام دوستان تا الان از هزارتا دکتر زنان شنیدم میگن رفتن حموم ضرر نداره تو این دوران یا دوستان هم سن وسال خودم اما مادرم همیشه دعوام میکنه سر این قضیه خانما کسی هست که مرتب حمام کرده باشه وتو دوران متاهلی مشکلی براش پیش اومده باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ اشکالی نداره قدیما چون حموم عمومی بوده و کثیف بوده میگفتن تو عادت ماهیانه نرین حموم حالا مامانا فک میکنن حموم رفتن اشکال داره🤦‍♀️🤦‍♀️

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

عزیز من هیچ مشکلی نداره حمام رفتن تو این دوران چون باعث تمیزی و احساس نشاط میشه خودش،ولی بهتره روزهای اول دوره منس که خونریزی زیاد هست توی حمام نشینی(مثل صندلی چارپایه یا هر چیزی)

با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم   ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها   ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه  ،حرف های قشنگ زدن  ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه