hayatem مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست خانوما ببینین این بی بی مثبته دوروز مونده ب پریودیم اولش ی خط افتاد اصلا رنگ نداشت حالا اینجوری شده 1399/01/19 | 08:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 ببین از نزدیک نگاه کن ببین هاله ای که افتاده رنگیه یکمم رنگی باشه مثبته رنگیه نسبتا توعکس زیادمعلوم نیس
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 به نظر من بی بی باید پررررنگ باشه واسه من هاله مینداخت بعداز۱۰روزتاخیر با کلی علائم بارداری دفتم بتا دادم منفی بودالانم علامتاشودارم دیگه موندم والا روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
mahlagh73 عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 4100 رنگیه نسبتا توعکس زیادمعلوم نیس اگر رنگیه احتمال زیاد مثبته ولی چون زیاد مونده یدونه دیگم امتحان کن تیکر تولد نفس مامان❤
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 عزیزم یه هاله دیده میشه .من ماه پیش بعد یه ساعت هاله پر رنگ انداخت ولی حامله نبودم.این ماه زیر ۱۰ ثا ... عزیزم خوش بحالت لطفا دعاکن ک منم پریودنشم 9 ماهه اقدامم
mahlagh73 عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 4100 به نظر من بی بی باید پررررنگ باشه واسه من هاله مینداخت بعداز۱۰روزتاخیر با کلی علائم بارداری د ... مال دو سال یبار مثبت ننداخت تا اینکه واقعا مثبت شد تیکر تولد نفس مامان❤
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 چن سالته چن وقته اقدامی؟ 22دکترم همون ماه اول رفتم ک خیرسرم طول نکشه گفت همه چی مرتبه مشکلی نیس ولی 9ماهه اقدامم
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 22دکترم همون ماه اول رفتم ک خیرسرم طول نکشه گفت همه چی مرتبه مشکلی نیس ولی 9ماهه اقدامم نگران نباش باردارمیشی دارومصرف کرده بودی این ماه؟ روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 اگر رنگیه احتمال زیاد مثبته ولی چون زیاد مونده یدونه دیگم امتحان کن دعاکن برم لطفاااا پریودنشم
aylin398 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 3912 22دکترم همون ماه اول رفتم ک خیرسرم طول نکشه گفت همه چی مرتبه مشکلی نیس ولی 9ماهه اقدامم انشالله میشی نگران نباش
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 نگران نباش باردارمیشی دارومصرف کرده بودی این ماه؟ هیچی هیچ دارویی بهم نداد ک گفت مشکلی نیس
mahlagh73 عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 4100 دعاکن برم لطفاااا پریودنشم ایشالا که بارداری عزیزم، چند وقته اقدامی تیکر تولد نفس مامان❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 هیچی هیچ دارویی بهم نداد ک گفت مشکلی نیس خب پس مشکلی نداری من تنبلی داشتم سرپسرم۱۴ماه طول کشید ولی اون ماهی که بی بی زدم و خطش پررررنگشد روهیچ وقت بادم نمیره خیلی حس خوبیه روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
hayatem مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 187 خب پس مشکلی نداری من تنبلی داشتم سرپسرم۱۴ماه طول کشید ولی اون ماهی که بی بی زدم و خطش پررررنگشد روه ... حس میکنم قرارنیس من بی بی مثبت از مثبت ببینم کلافه شدم