2777
2789

به نظر من بی بی باید پررررنگ باشه 

واسه من هاله مینداخت بعداز۱۰روزتاخیر با کلی علائم بارداری دفتم بتا دادم منفی بود

الانم علامتاشودارم دیگه موندم والا

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه هاله دیده میشه .من ماه پیش بعد یه ساعت هاله پر رنگ انداخت ولی حامله نبودم.این ماه زیر ۱۰ ثا ...

عزیزم خوش بحالت لطفا دعاکن ک منم پریودنشم 9 ماهه اقدامم

به نظر من بی بی باید پررررنگ باشه  واسه من هاله مینداخت بعداز۱۰روزتاخیر با کلی علائم بارداری د ...

مال دو سال یبار مثبت ننداخت تا اینکه واقعا مثبت شد 

تیکر تولد نفس مامان❤
22دکترم همون ماه اول رفتم ک خیرسرم طول نکشه گفت همه چی مرتبه مشکلی نیس ولی 9ماهه اقدامم

نگران نباش باردارمیشی دارومصرف کرده بودی این ماه؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
هیچی هیچ دارویی بهم نداد ک گفت مشکلی نیس

خب پس مشکلی نداری من تنبلی داشتم سرپسرم۱۴ماه طول کشید ولی اون ماهی که بی بی زدم و خطش پررررنگ‌شد روهیچ وقت بادم نمیره خیلی حس خوبیه 

خب پس مشکلی نداری من تنبلی داشتم سرپسرم۱۴ماه طول کشید ولی اون ماهی که بی بی زدم و خطش پررررنگ‌شد روه ...

حس میکنم قرارنیس من بی بی مثبت از مثبت ببینم کلافه شدم