2777
2789
عنوان

وای شوهرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 55 پست

مادرش خرید میکنه اشکال نداره ولی مادر شوهر گناه کبیره ست زشته بخدااااا مادر مادره 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فردا به نشونه تشکر یه قابلمه غذا بفرستید براشون خودتون زنگ بزنید تشکر کنید همزمان

چه امضای باحالی 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

چقدر سخت میگیری گلم؟نوش جونت.فردا زنگ بزن از مادر شوهر گرامی تشکر کن و بگو مامان واقعا غذاتون خیلی خوشمزه شده بود.دستپختتون حرف نداره.ک تشویق بشه بازم براتون بفرسته.من ک هزار بار اتفاق افتاده غذا نپختم مادر شوهرم فرستاده.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
شوهرم نیمرو هم بلد نیس درست کنه میدونید چیه هرچیم باشه بازم مادرشوهره میدونم شوهرم میخواسته لطف کنه ...

من با خانواده شوهرم قهرم.و رفت و امد ندارم.ولی چون تو خونه خیاطی میکنم خیلی وقتا وقت اشپزی ندارم همسرو دحترمو میفرستم خونه اونا😂😂😂😂

چرا مادر بنده خدات باید تو این وضعیت برای شما خرید کنه؟؟خب شوهرتو بفرست

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!