2777
2789
عنوان

وای شوهرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 55 پست

والا مادرشوهرت لطف کرده بهت ناشکر نباش،منم کلا مادرشوهرگ اینا بیان خونمون یا من برم اونجا غذارو میزارم به عهده خودش .مگه جنگه این حرفارو میزنید از الان کینه توزی تو دلتون ایجاد نکنید شخصیت خوبی رو ازخودتون نشون بدید تا جهان ازتون انرژی مثبت بگیره.

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
حالا نمی خوردین نهایت  چه شوهر آبروریزی  بعدم مامانت نباید واستون خرید کنه میگن جوونا با ...

عزیزم مامانم پیر نیس ک ۳۶سالشه براخودشون رفته بود خرید زنگ زد گفت چیزی لازم داری بگو بگیرم ک شما بیرون نرید

چرا اخه انقدر عادت دارید زود قضاوت کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جای فکر الکی کردن بیشین در کمال آرامش غذاتو بخور بعد فردا زنگ بزن به مادر شوهر و بابت غذا تشکر کن و بهش بگو شرمنده دیروز از خستگی خوابم برده و سپردم به شوهرم بیدارم کنه ولی نکرده و زحمت غذا رو به شما داده

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین

منم اوایل خیلی حساس بودم ولی یه وقتایی آدم واقعا خستس ... ما طبقه بالایی مادر شوهرم زندگی میکنیم بیچاره هر وقت میبینه من خونه تمییز میکنم یا خسته ام به یه بهونه ای مارو شام دعوت میکنه ...

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
من اصلا نمیتونم یکی تو خونه بیدارباشه بخوابم .این چه عادت بدیه دارم .خیلی بده .همه باید بخوابن بعدش ...

نه بابا چون توخونمون یه کارگاه کوچیک داره بخاطر اینکه مغازه اش رو پلمپ نکنن اونجا کار میکنه کارشم بی سرو صداست

الان ک فکر میکنم به این نتیجه میرسم شوهرم هوس دست پخت مادرشوهرمو کرده😂😂

مادرشوهرم خیلی زن خوبیه اهل فضولی و این حرفا نیس کلا اخلاقم جوریه ک دوس ندارم ذهنیت ادما نسبت بهم بد بشه

عزیزم مامانم پیر نیس ک ۳۶سالشه براخودشون رفته بود خرید زنگ زد گفت چیزی لازم داری بگو بگیرم ک شما بیر ...

من زود قضاوت نکرد 

فقط هشدار دادم چون امروز تو یه برنامه داشت دوباره تاکید میکرد 

همین وگرنه برای من چه فرقی داره خریدای شمارو کی بکنه 

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

آموزشهای رایگان رو هم میتونید اینجا ببینید.

در ضمن تمام وسایل مروارید بافی و وسایل جواهردوزی رو هم براتون به صورت پکیج آماده کردند که دغدغه تکمیل بودن وسایل مرواریدبافی و جواهردوزی رو نداشته باشید.