2777
2789
عنوان

وای شوهرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره بابا بیخیال

من تو کارای عید که مادر شوهرم هر روز برامون غذامیفرستاد یایوقتایی شوهرم خودش سرخود میرفت میاورد

وقتیم بش میگفتم شرمنده ببخشید میگفت خو چه اشکال داره نوش جونت

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

ول کن بابا .هر کی مختاره هر جور دلش میخواد فکر کنه . غصه اینا ام میخای بخوری . بیخیال 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آفرین به مادرشوهر مهربون. یک بار هم شما مادرشوهر را سوپرایز کن. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

حالا فکر کنه اعدامت که نمیکه 

گفتم چی شده 😐😐😐

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

سخت نگیر خاسته بهت کمک کنه ازش تشکر کن .خانوادشم اولا میدونن مریضی درکت میکنن بعدم گیرم ک چیزی بگن مهم نباشه همین ک شوهرتون ی جورایی کمکتون کرده خوشحال باشین..شوهرایی هستن ک اصلا خانماشون رو درک نمیکنن پس نیمه پرلیوان رو ببین هم واسه شوهرت و هم خانواده اش

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.