2777
2789
عنوان

مامانای پاییز ۹۹ بیاین دورهم باشیم

116 بازدید | 10 پست

من دو روزه فهمیدم باردارم. بتام ۲۳۶بود یعنی حدود هفته چهار هستم.تنبلی تخمدان داشتم الهی شکر فقط ۲۰روز متفورمین خوردم باردار شدم.الانم هنوز دکتر نرفتم بهم قرص تقویتی بده فقط فولیک اسید میخورم.شما در چه حالین؟درباره خودتون و تغذیتون بگین اینروزااا

من که ازبس شنیدم این ۳ماه مهمه حتی واسه یه لیوان آبم احساس میکنم بهم فشار میاد ازبس تلقین کردم:)))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷هفتمه بارداری دومم فقط سخت نگیر تا آخر سخت میگذره من تو بارداری اول اینکارو کردم اشتباه کردم لذت نبردم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۷هفتمه بارداری دومم فقط سخت نگیر تا آخر سخت میگذره من تو بارداری اول اینکارو کردم اشتباه کردم لذت نب ...

عزیزمممم بسلامتی ان شاالله نی نی توراهیت بدنیا بیاد.باشه سعی میکنم ولی دست خودم نیس میترسم.شما تحت نظر دکتر رفتی الان؟

۷هفتمه بارداری دومم فقط سخت نگیر تا آخر سخت میگذره من تو بارداری اول اینکارو کردم اشتباه کردم لذت نب ...

من استرس دارم میترسم سخت باشه از زایمانم میترسم نگرانیه سیسمونی رو هم دارم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
عزیزمممم بسلامتی ان شاالله نی نی توراهیت بدنیا بیاد.باشه سعی میکنم ولی دست خودم نیس میترسم.شما تحت ن ...

همون دکترقبلیمه اره عزیزم آزمایش دادم سونو هم هفته بعد...ایشاا نی نی‌توام سالم بیاد بغلت 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من استرس دارم میترسم سخت باشه از زایمانم میترسم نگرانیه سیسمونی رو هم دارم

نه بخدا اصلا ترسناک نیست سخت بگیری سخت میگذره من سزارین بودم بقدری راحت بود میگفتم وای انقدر میگفتن شکمم پاره میشه این بود اذیت نشدم سر۳روز پاشدم چون پسرم زردی داشت