bahooosh مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان رژیمی ها بیان🥦🥬🥕🍎🌶️🍅🥒 | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 18 پست وزنتون چنده؟ چقد کالری استفاده میکنید؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1399/01/19 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 ۱۴۰۰ تا میخورم وروزی ۱۰۰۰تا طناب🙋 او باربیطناب برا خانما خوبه؟ چند کیلوییماهی چقد کم میکنی یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 چجوری شما چیکار میکنید؟از برنامه ای چیزی تعداد کالری رو دراوردی یا کلا چیکار میکنید لاغرمیشید؟ یا دکتر تغذیه برویا کالری شماری و کم کردن قند و نون و برنج یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
kosarhastam عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1337 یا دکتر تغذیه برو یا کالری شماری و کم کردن قند و نون و برنج با برنامه تو گوشی کالری شماری میکنید؟ اگه اره اسم برنامه رو میگین خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 با برنامه تو گوشی کالری شماری میکنید؟ اگه اره اسم برنامه رو میگین من با کرفسولی میگن زیره بهتره یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.