2777
2789
عنوان

رژیمی ها بیان🥦🥬🥕🍎🌶️🍅🥒

108 بازدید | 18 پست

وزنتون چنده؟ 

چقد کالری استفاده می‌کنید؟ 

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

بنده ان شالله ازفردااستارت میزنم

باوزن ۷۹ وقد۱۶۵

کالری ۱۵۰۰ شروع میکنم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰😑🤦🏻‍♀️چون بچه شیر میدم ۱۸۰۰ تا در روز

قبلا چقد استفاده میکردی مگه

آره شیر میدی فشار نیار

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
بنده ان شالله ازفردااستارت میزنم باوزن ۷۹ وقد۱۶۵ کالری ۱۵۰۰ شروع میکنم

آن شا الله

از کجا میدونی

با 1500 اوکی میشی؟ 

قبلا چقد استفاده میکردی مگه آره شیر میدی فشار نیار

۲۵۹۰تا چون همش گشنم میشد الانم با اینم ک کالریم درسته باز گشنمه😕

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
۲۵۹۰تا چون همش گشنم میشد الانم با اینم ک کالریم درسته باز گشنمه😕

اهان پس کمش کردی

دکتر میرفتی تغذیه میگرفتی

منم خیلی دوست دارم رژیم بگیرم واسه پلی کیستیک باید چهار کیلو کم کنیم چیکارکنم؟😣

اوووووو تنبلی و میگن

حتما لاغر شو

آن شا الله از کجا میدونی با 1500 اوکی میشی؟ 

خب فرمولش اینه وزنت راضربدر۲۰ میکنی جوابش منهای ۱۰۰

اینجوری هرهفته یک کیلوکم میکنی

بعدکه وزن اومدپایین دوباره وزن جدیدباهمین فرمول

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

خب فرمولش اینه وزنت راضربدر۲۰ میکنی جوابش منهای ۱۰۰ اینجوری هرهفته یک کیلوکم میکنی بعدکه وزن اومدپ ...

حمد و خوندم براشوو❤️

حمد و خوندم براشوو❤️

فدات

حاجت رواشی😍

اوووووو تنبلی و میگن حتما لاغر شو

چجوری شما چیکار میکنید؟از برنامه ای چیزی تعداد کالری رو دراوردی یا کلا چیکار میکنید لاغرمیشید؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍