2777
2789
عنوان

رژیم لاغری...

312 بازدید | 16 پست

کسی رژیم جنرال موتورز انجام داده؟نتیجه گرفتین؟من میخوام توی ۳ماه۷کیلوکم کنم.ممکنه؟حالاباهررژیمی.میخوام از۷۵بشم ۶۸

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راحته؟

آره خیلی

برنامه مانکن رانصب کن گوشیت هرچی میخوری واردکن

کالری واسه لاغرشدنتم وزنت ضربدر۲۰ هرچی شد منهای۱۰۰

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

آره خیلی برنامه مانکن رانصب کن گوشیت هرچی میخوری واردکن کالری واسه لاغرشدنتم وزنت ضربدر۲۰ هرچی شد ...

ممنون عزیزم.امیدوارم برادرت هرچه زودتربه سلامتی برسه وبراش ۵تا حمدمیخونم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
ممنون عزیزم.امیدوارم برادرت هرچه زودتربه سلامتی برسه وبراش ۵تا حمدمیخونم

مرسی عزیزم 

ان شالله همیشه سلامت باشی ودلت شاد

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

سلام خوبی . باید رژیمت خیلی منظم باشه و اینکه بدونی مثلن چرا چاق میشی

بله قطعا همینطوره. من واسه اینکه بفهمم علت چاقی مراجعه کننده هام چیه اولین کاری که میکنم ازشون میخوام غذاهایی که تو ۲۴ ساعت مصرف کردن بنویسن

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
ولی من خیلی هارو دیدم که اصلن نمی تونن با رژیم پیش برن

همه میتونن عزیزم ولی به شرطی که رژیمشون اصولی باشه. بزار یه مثال واست بزنم؛ من یه مراجعه کننده ای داشتم که ۱۳۵ کیلو بود، وقتی ازش خواستم غذایی که طی ۲۴ ساعت مصرف کرده برام بنویسه، متوجه شدم که خیلی پرخوره ،واسه صبحانه ۲ تا نون لواش با کلی پنیر و دو فنجون چای شیرین میخورد خب من اگه بیام به همچین فردی بگم از فردا باید واسه صبحانه فقط ۲ کف دست نون بخوری قطعا نمیتونه رژیم رو انجام بده و رژیم رو رها میکنه، باید طی یک روند خیلی آهسته جوری که خود فرد اصلا متوجه نشه مقدار غذاشو کم کرد. من از این خانم خواهش کردم به مدت یک هفته واسه صبحانه فقط یک کف دست نون کمتر بخوره، هفته بعدی دو کف دست نون کمتر بخوره... ۲ماه این روند رو ادامه دادم تا این خانم عادت پرخوری رو ترک کنه و بعد از ۲ ماه براش رژیم نوشتم و خیلیم‌خوب وزن کم میکرد. ببخشید توضیحاتم طولانی شد، فقط میخواستم درک کنید که روند چجوریه

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
همه میتونن عزیزم ولی به شرطی که رژیمشون اصولی باشه. بزار یه مثال واست بزنم؛ من یه مراجعه کننده ای دا ...

سلام عزیزم متشکرم از توضیح کاملت . دقیقن همین طور هست . 

بنظر شما داروهای لاغری میتونه تو لاغری کمک کنه ؟