2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78037 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تستم هاله انداخت

ای جان دلم خدارو شکر😍😍😍

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
سلام  من همونم ك گفتم تمام علائم بارداري دارم ولي دقيقا سر موئد پريود شدم😢 پس اين همه درد بخ ...

سلام عزیزم تاپیک اخرمو با نطرات خانما تا آخر بخون

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
سلام عزیزم تاپیک اخرمو با نطرات خانما تا آخر بخون

سلام گلم یادته گفتم چیزی حس نکردم من هنوز پریود نشدم الان همون چیزی که گفتی رو حس کردم اونموقع نبودش انگار الان اومده پایین که با نوک انگشتم حسش کردم و اینکه یکی از تستام هاله انداخت دیگه بقیش منفی شبود تو این مدت الان دیگه فک کنم پریود بشم با این حساب

دستاتو تمیز بشور و مثل معاینه ی ماماها انگشتتو برسون به دهانه ی رحمت.اگر رحمت پایبن باشه و بتونی دها ...

دستم رسید اما بسختی و جالبه که اونموقع که موعدم بودم اصلا نمی‌رسید و چیزی نبود

دستم رسید اما بسختی و جالبه که اونموقع که موعدم بودم اصلا نمی‌رسید و چیزی نبود

سلام عزیزم.خوبی قربونت 

عزیزم این ازمایش دقیقا برای منم اینجوری بود.گاهی میتونی لمس کنی گاهی هم نمیشه.عزیزم باور کن بسلامتی شما بارداری 😃😍😍😍

مواظب خودت باش اگه عکس بی بی چکتم هست بزار

سلام گلم یادته گفتم چیزی حس نکردم من هنوز پریود نشدم الان همون چیزی که گفتی رو حس کردم اونموقع نبودش ...

الان دقیقا چند روز از موعدت گدشته؟؟

سلام عزیزم.خوبی قربونت  عزیزم این ازمایش دقیقا برای منم اینجوری بود.گاهی میتونی لمس کنی گاهی ه ...

سلام گلم وای که چقد من با پستای تو حالم خوب میشه خودمم شک دارم آخه از وفتی بی بی ها منفی شد ناامید شدم دیگه رعایت نکردم

الان دقیقا چند روز از موعدت گدشته؟؟

10روز میشه دیگه ولی امروز دل درد دارم همش فک میکنم الان میشم پای راستم درد میکنه اصلا یجوری همش میگم کاش پریود بشم از بلاتکلیفی دربیام

10روز میشه دیگه ولی امروز دل درد دارم همش فک میکنم الان میشم پای راستم درد میکنه اصلا یجوری همش میگم ...

بخدا منم اینجوری بودم.من پای چپم از پایین تا بالا درد میکرد.الانم گاهی تیر میکشه 

بخدا اینایی که میگی علایم واضح بارداریه.توکل بخدا بکن یه تست دیگه بزن.من شنیدم حتی کسایی بودن که تا چهارده روز بعد از موعد بی بی تازه یه کوچولو هاله انداخته و باردارم بودن

10روز میشه دیگه ولی امروز دل درد دارم همش فک میکنم الان میشم پای راستم درد میکنه اصلا یجوری همش میگم ...

من الان که تو دوماه هستم هنوزم دلدرد دارم اینا کاملا طبیعیه.تازه از دیروز کمردردم اضافه شده

فقط کار سنگین انجام نده و رعایت کن.حتی اگه خدایی نکرده پریودم بشی خیالت راحت که اینا امادگی رحمت برای بارداریه.

ماه بعد راحت حامله میشی.ولی من  حس قوی دارم میگم الانم بارداری بسلامتی

فقط کار سنگین انجام نده و رعایت کن.حتی اگه خدایی نکرده پریودم بشی خیالت راحت که اینا امادگی رحمت برا ...

یعنی میشه یهو امروز دردام اینقد زیاد شد و میزنه توی پای چپم از کنار دلم چن روز پیشا لگن درد داشتم انگاری داشت لگنم باز می‌شد از هم ولی یه روز بود خوب شد امروزم اینجوری هر لحظه منتظر پریودم هی میگم الان میشم و نمیشم