2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78035 بازدید | 159 پست
[QUOTE=131492814]من نوک سینه هام سیاه شده بودو خیلی درد داشت.ترشح داشتم.دلدردو کمر درد داشتم.همش صعف ...

ممنونم عزیزم.انشاالله قسمت همه ی منتظرا.نه مشکل خاصی هم نداشتم سونو که دادم یکم فولیکولام صعیف بودن.دو دوره لتروزول مصرف کردم.خدارو شکر بار دوم نتیجه داد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگو مرسی😍

دستاتو تمیز بشور و مثل معاینه ی ماماها انگشتتو برسون به دهانه ی رحمت.اگر رحمت پایبن باشه و بتونی دهانه شو لمس کنی تا یکی دوروز دیگه پریود میشی اما اگه دهانه ی رحمت بالا باشه و چرخیده باشه یا به سختی دستت برسه بسلامتی بارداری.ماماهای قدیم اینجوری قبل موعد میفهمیدن کسی بارداره یانه.

چون وقتی لقاح انجام شده باشه رحم میچرخه و دهانشه رو به بالا میره.حتی میتونی تو نت سرچ کنی و کامل مطالعه کنی.من قبل موعدم انجام دادم حدس زدم باردارم.سه روز بعد موعدم هم بی بی زدم مثبت شد خدا رو شکر

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
فدات بشم اصلا امید ندارم اخه شنیدم کسی که پلی کیستیک باشه تبلی تخمدان داشته باشه باردار نمیشه

منم مشکل شمارو دارم 😭دوساله منتظرم.شماچن وقته اقدامی؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
فدات بشم اصلا امید ندارم اخه شنیدم کسی که پلی کیستیک باشه تبلی تخمدان داشته باشه باردار نمیشه

نترس 

بخدا من از سال ۸۷ دارو میخورم بخاطر پرولاکتین

شوهرم هم از بچگی یکی از بیضه هاش رشد نکرده 

باورم نمی شد باردار باشم به این زودی 

اصلا تاپیک های منفی اینجا رو نخون

خدا خیلی مهربونه 

همش مثبت فکر کن 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
دستاتو تمیز بشور و مثل معاینه ی ماماها انگشتتو برسون به دهانه ی رحمت.اگر رحمت پایبن باشه و بتونی دها ...

منی ک دهانه رحمم تو حالت عادیم کجه چیکارباید بکنم 

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
من دیروز فهمیدم باردارم 🥰 من موقع موعد پری سینه ها بزرگ و دردناک ولی بعد از ۷ ۸ روز شل تر شدن  ...

بسلامتی عزیزم.فکر کنم نی نی هامون همسنن.منم امروز ۹ روز از موعدم گدشته.امروز از دادم.شما میدونی چه موقع برای سونوی قلب باید رفت؟