2777
2789
عنوان

علائم هاتون قبل مثبت شدن بی بی چک چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 78040 بازدید | 159 پست

[QUOTE=131492814]من نوک سینه هام سیاه شده بودو خیلی درد داشت.ترشح داشتم.دلدردو کمر درد داشتم.همش صعف داشتم و گرسنه می ...مبارکه گلم جی مصرف کرده بودی این ماه دارو؟مشکلت چیه؟؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون ماه 21 پریود شدم امروز بی بی زدم منفی بود.امکان داره زود زده باشم؟؟یا کلا منفی بوده

منفی فک‌کنم.ولی ۳ روز بعدش بزن شاید مثبت بشه.شاید

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

سینه درد 

بی حالی 

تهوع 

درد شکم 

بدن درد 

خواب آلود شدن 

البته ۱۵ روز بعد از موعد فهمیدم باردارم 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
وای عزیزم منم تخمدون سمت چپم تیر می‌کشید تا دیشب دیگه امروز هیچی

بی بی چک نزدی؟

یه راه بهت میگم دوست داشتی انجام بده.حتما معلوم میشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند