سهلام خانما چه علائمی داشتین من 6 ساله منتظرم و هر ماه از روز 14 سینه درد میگرفتم اینماه اصلا درد ندارم فردا موعدمه فقط تخمدونام تا چن روز پیش درد میگرفت تیر میکشید مخصوصا سمت چپ دیگه هیچ علائمی ندارم شما چه علائمی داشتین که باردار بودین
فدات بشم اصلا امید ندارم اخه شنیدم کسی که پلی کیستیک باشه تبلی تخمدان داشته باشه باردار نمیشه
اصلا اینجوری نگو عزیزم من اولای بهمن سونو دادم که توش نوشتع بود کیست دارم. فولیکولامم ضعیف بوددیگه افتاد تو ماجرای کرونا حتی دکترم نبردم الان بعد دوماه باردارم.امیدت فقط بخدا باشه.
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من اون ماه 21 پریود شدم امروز بی بی زدم منفی بود.امکان داره زود زده باشم؟؟یا کلا منفی بوده
اره زود زدی.برا بعصیا تا یه هفته بعد پری هم مشخص نمیشه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
مگه میشه رحم شکل گلابیه دهانه ی رحم رو میشه لمس کرد
عکساش تو نت هست چرا میشه عزیزم.حتی موقع زایمان دکترا با انگشت میتونن بفمن دهانه ی رحم چند سانت باز شده.وقتی انگشتو داخل ببری انگشتت به یه چیز گرد میخوره.که حالت سوراخ داره.اون دهانه ی رحمه.اگرنتونستی دست بزنی بسلامتی بارداری.تو نت بزن حاملگی با تشخیص لمس دهانه ی رحم یا همچین چیزایی کامل برات با عکس توصیح میده
😂😂😂😂😂😂چرا ترس نداره که.انشاالله باردار بشی این ماماها ببین هر بار با چه شدتی معاینه میکنن😁