2777
2789

سهلام خانما چه علائمی داشتین من 6 ساله منتظرم و هر ماه از روز 14 سینه درد میگرفتم اینماه اصلا درد ندارم فردا موعدمه فقط تخمدونام تا چن روز پیش درد می‌گرفت تیر می‌کشید مخصوصا سمت چپ دیگه هیچ علائمی ندارم شما چه علائمی داشتین که باردار بودین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییچ علایمی

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بی حال حالت تهوع خستگی خواب قهوه ای شون نوک سینه💗

من اینایی که تو میگی تک به تکشونو داشتم ماه قبل "من قبلا به حرکت پشه هم بیدار میشودم ولی اون ماه تا ۱ ظهر لنگ خواب بودم عصرش بازم خواب آلود☹  ولی بعد ۵ روز پری اومد☺

من نوک سینه هام سیاه شده بودو خیلی درد داشت.ترشح داشتم.دلدردو کمر درد داشتم.همش صعف داشتم و گرسنه میشدم زود زود.تخمدان چپم تیر میکشید.

انشاالله که خدا حاجت دلتو بده عزیزم منم بعد دوسالو خورده ای انتطار تازه ده روزه مثبت شده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من دیروز فهمیدم باردارم 🥰

من موقع موعد پری سینه ها بزرگ و دردناک ولی بعد از ۷ ۸ روز شل تر شدن 

حالات درد پری رو داشتم 

دو دفعه هم رفتم دستشویی با دستمال خودم خشک کنم یکم خیلی خیلی خیلی کم دستمال قهوه ای سد 

من ۹ روز بعد تاخیر  بی بی زدم مثبت شد یعنی دیروز و از دادم دیدم بار دارم 

برات ۱۴ صلوات میفرستم و از ته قلبم دعا میکنم 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

من یک هفته قبل موعد زیر شکمم درد میکرد ول میکرد ک سابقه نداشت.تست زدم هاله انداخت.دو روز قبل موعد تست زدم دو خط پررنگ افتاد

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

عزیزم اصلا ب علائم توجه نکن منم ماه پیش همه علائم بارداریو داشتم طوری ک دیگ باورم شده بود باردارم ولی پری باچعارروز تاخیراومد.مگ مشکلت چیه؟؟منم دوساله منتظرم😢

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

تا ۳ماه اصلا نمیدونستم فقط خوابم زیاد شده بود منی ک بسیار کم خواب بودم صبحاهم اگه زود از خواب بیدار میشدم حالت تهوع خفیفی داشتم ک فکر میکردم بخاطر فشار پایینمه همین ن اشتهام زیاد شده بود ن تغییری تو چهرم حتی لاغرترم شده بودم فقط ابروهامو موهام داشتن بور میشدن

محکم بشین دلم این دور اخره
من نوک سینه هام سیاه شده بودو خیلی درد داشت.ترشح داشتم.دلدردو کمر درد داشتم.همش صعف داشتم و گرسنه می ...

وای عزیزم منم تخمدون سمت چپم تیر می‌کشید تا دیشب دیگه امروز هیچی