من با ی آقا پسری اشنا شدم و قصد ازدواج داریم، ایشون لرِ خوزستان هستن و فامیلیشون طلوعیان هست ؛ میخواستم بدونم کسی هست ک لر باشع و شناختی از این قوم و فامیل داشته باشه؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببین شاید برخی رسوماتشون(که ظاهرا ما انواع و اقسام لر داریم تو ایران) قابل هضم و درک نباشه برای غیر خودشون... بهرحال این بمعنی بد بودن اونا نیست بلکه به معنی خاص بودنشون وگرنه شکی تو سادگی و صفا و مهمونوازیشون نیست بهرحال این تفاوت قومیت رو جدی بگیر عزیزم و دربارش بیشتر صحبت کنید و مشاوره برید
. . ایشون خودش تهران متولد شده و اطلاع چندانی نداره و خودش لری خوب بلد نیست ، منم چون اصالت برام م ...
اتفاقا عزیزم من خودم هم اهل تهرانم و ازین لرها که اومدن ساکن تهران شدن زیاد دیدم ولی اکثرا یه پایبندی خاصی به عقاید ورسومشون دارند و بهر حال شاید خود پسر اینطور نباشه ولی قطعا پدرمادر و خانواده اش شاید مثه اون نباشند و همین میشه مساله اصلی