2777
2789
عنوان

لُــر

97 بازدید | 11 پست

سلام دوستان  

من با ی آقا پسری اشنا شدم  و قصد ازدواج داریم، ایشون لرِ خوزستان هستن و فامیلیشون طلوعیان هست ؛ می‌خواستم بدونم کسی هست ک لر باشع و شناختی از این قوم و فامیل داشته باشه؟

نه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

. . . نه من فارس نیستم ؛ واقعا چرا؟

ببین شاید برخی رسوماتشون(که ظاهرا ما انواع و اقسام لر داریم تو ایران) قابل هضم و درک نباشه برای غیر خودشون... بهرحال این بمعنی بد بودن اونا نیست بلکه به معنی خاص بودنشون وگرنه شکی تو سادگی و صفا و مهمونوازیشون نیست بهرحال این تفاوت قومیت رو جدی بگیر عزیزم و دربارش بیشتر صحبت کنید و مشاوره برید

ببین شاید برخی رسوماتشون(که ظاهرا ما انواع و اقسام لر داریم تو ایران) قابل هضم و درک نباشه برای غیر ...

.

.

ایشون خودش تهران متولد شده و اطلاع چندانی نداره و خودش لری خوب بلد نیست ، منم چون اصالت برام مهمه و حساسم گفتم بپرسم کسی چنین قومی رو می‌شناسه .

. . ایشون خودش تهران متولد شده و اطلاع چندانی نداره و خودش لری خوب بلد نیست ، منم چون اصالت برام م ...

اتفاقا عزیزم من خودم هم اهل تهرانم و ازین لرها که اومدن ساکن تهران شدن زیاد دیدم ولی اکثرا یه پایبندی خاصی به عقاید ورسومشون دارند و بهر حال شاید خود پسر اینطور نباشه ولی قطعا پدرمادر و خانواده اش شاید مثه اون نباشند و همین میشه مساله اصلی

اتفاقا عزیزم من خودم هم اهل تهرانم و ازین لرها که اومدن ساکن تهران شدن زیاد دیدم ولی اکثرا یه پایبند ...

.

.

.

نمی‌دونم خواهری والا. خودش ک اصلا شبیه لرا نیست خخ

خب من در مورد اصالتش باید بدونم بلاخره ، انگار چیزی عاید ما نشد...