2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فک کنم پنجمین تاپیکه با این حیطه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

خيره ايشالله

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

نمیگی؟

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

ماخونمون سه طبقس.طبقه سوم یه زن و شوهرن یه بچه کوچیک دارن.خانومه حدود ۳۰سالشه.خوشگله.از این عملیاس با آرایش داعم.

چند وقتیه پیله کرده به شوهرم و هر وقت تو پارکینگ و حیاط میبیندش میاد پیشش و الکی باهاش حرف میزنه.شوهرمم جوونه.

خیلی حساس شدم .نمیتونمم بهش بگم خوشم نمیاد اینقد با شوهرم حرف میزنه.

چیکار کنم؟؟؟...

ماخونمون سه طبقس.طبقه سوم یه زن و شوهرن یه بچه کوچیک دارن.خانومه حدود ۳۰سالشه.خوشگله.از این عملیاس ب ...

ب شوهرت بگو زیاد باهاش گرم نگیره و بهش بها نده

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179

وقتی دیدی داره حرف میزنه با آرامش به یه بهونه ای شوهرتو صدا کن

همیشه همین کارو میکنم ولی شوهرم دعوام میکنه میگه بدبینی

آهان