2821
2789

پس یه مدت بی توجهی کن اگه چیز خاصی دیدی یه فکر دیگه کن 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به شوهرت حرفی نزن ولی توام سعی من با آقایون گرم بگیری جلوش تا حواسش بیاد سمت خودت فکر نکنه فقط به اون توجه میشه. بزار بترسه که توام میتونی و ارزشمندی. مرد همیشه باید ترس از دست دادن زن رو داشته باشه تا قدر زندگی رو بدونه. عادی و دم دستی نباش گاهی تحویلش نگیر واسه خودت وقت بزار با دوستات برو بیرون الکی مشکوک بزن و به‌خودت برس

عزیزم به شوهرت حرفی نزن ولی توام سعی من با آقایون گرم بگیری جلوش تا حواسش بیاد سمت خودت فکر نکنه فقط ...

واااااااای من از ترسش جرأت ندارم تنها برم تو حیاط .تا حالا تنها نرفتم دم در خونه.خیلی حساسه.اگرم یه ذره با مردا حرف بزنم دعوام میکنه

عزیزم پس دیگه زیادی وا دادی کاریش نمیشه کرد. این دفعه برو به خانومه بگو جلو شوهرش که اگر کاری دارید به خودم بگید لازم نیست به همسرم بگید ایشون زیاد دوست نداره با خانم ها هم کلام بشه معذب میشه اینجوری