من خودم اعتراف میکنم خیلی تنهام شمام اعتراف کنین🖤🖤
این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا میدرند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤. اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
عزیز دلم الهی فدات شم❤️❤️❤️امیدوارم خدا هرچه زودتر به حق صاحب الزمان دامنتو با یه بچه سالم و صالح و ...
مرسی واسه دعای قشنگت عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم❤️❤️❤️❤️به امید خوشحالیت😘😘برای شما و هر کسیکه بچه میخواد❤️🥰🥰🥰
انشالله خدا همه رو ب خواسته ی دلشون برسونه🙏🥰
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
عصبی منم که وقتی عصبانی میشم هیچی حالیم نیس .باید یه چیزیو بشکنم یا ایقد داد بزنم تا اروم شم .وقتی عصبی ام خودمو از بچم دور میکنم تا اسیبی بهش نرسونم ...
یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش
[QUOTE=131481319]برای شما ها مغرور ،واس من له له میزنه😒[/QUOTE😏😏😏😏😏حسودیم شد والا من الان دیگه ازش خبر ندارم قبلنا حتی بازیاشم پیگیر بودم الان نمیدونم کجاس