من خودم اعتراف میکنم خیلی تنهام شمام اعتراف کنین🖤🖤
این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا میدرند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤. اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا میدرند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤. اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
اعتراف میکنم اخیرا خیلی حسوووود شدم نه اینکه بد کسی رو بخوام اما مثلا ب یه نفر حسودیم میشه نمیرم ببینمش😑میدونم خیلی بده اما خیلی بهم سخت میگذره وقتی میبینم،خیلیم دلم میخواد باشم و برم دلم تنگش میشه اما نمیتونم ببینم
لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اعتراف میکنم با پیج فیک رفتم با پسرعمم چت کردم کلی اطلاعات گرفتم بهش گفتم نمیتونم باهات باشم و کلی دلیل اوردم ک قبول کرد ... و فهمیدم ک عمم چقدر بهمون دروغ میگ و تازه شناختمش🥴🥴 ... خودشم البت خیلی دروغ گفت