2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید 😭

607 بازدید | 78 پست

من ۷ماهه که نامزدم

نامزدم اردبیله و خودمم تهران

واسه عید مجبوری اومدم اردبیل 

من ازاول پریودام نامنظم بود ولی فک نمیکردم‌کیست باشه

و طی این‌چن هفته که اینجام عفونت هم گرفتم 

خواهر شوهرم‌چن‌روز پیش گفت یه دکتری هست که خیلی کارش خوبه و اینا منم رفتم دکتر

واسه عفونتم دارو داد ولی واسه کیست گفت باید ازمایش بدم و سنوگرافی برم 

دیروزشوهرم به مادرشوهرم گفت که تو حانیه رو ببر ازمایشگاه که من مغازرو نبندم ولی به یه جشم‌قره عجیبی گفت به من ربطی نداره

شوهرمم گفت باشه خودم‌میبرم امروز رفتیم ازمایشگاه و سنوگرافی هزینه اش شد ۳۳۰ تومن کلا 

تا اکندیم خونه مادر شوهرم‌ با جه حالتی و چه عصبانیتی به شوهرم‌گفت که از صبه کجایین رفتین‌معلوم نیس کجا و فلان شوهرمم گفت رفتیم ازمایشگاه فلان شلوغ بود

بعد به من میگه خونه خودت مریضیاتو خوب نکردی اوندی اینجا اینهمه هزینه گذاشتی رو دست پسرم الانم‌معلوم نیس چته 

منم با خنده گفتم یه کیست‌ دارم خیلی خفیفه

از اونجا که خیلی بیسواده داد میزنه واااای کیست داری خفیفه تو اینده مشکل پیش میاد و اینا منم گفتم خفیف کنی کم بیخطر تازه دو هزاریش افتاد

الان شما بگید من کار اشتباهی کردم که با نامزدم رفتم‌دکتر و هزینه هارو اون‌پرداخت کرد

اخه خودش ادمیه که حتی اجازه نمیده بابام‌بهم‌پول بده میگه فقط من شوارتم و باید من بهت پول بدم و ...

ولی چرا مادر شوهرم اونجوری رفتار کرد

وقتی شوهرم راضیه اون مرا ناراحته 

با خوم‌فک کردم شاید کار من اشتباه بوده و مامانمینا باید میبردنم دکتر

گفتم از شما بپرسم که قضاوت کنید و بگید کار من اشتباه بوده یانه

توضیحات زیادمم واسه اونه که قشنگ‌ جزئیات ماجرارو بدونید

خیلی دوستتون دارم همراه های همیشگی♥️

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بهش اهمیت نده زنیکه حسوددددد😠😠😠🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا چه مادر شوهری

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

شوهرت باید میبرد ولی یکم سیاست داشته باش چرا اومدین هزینه و مشکلتو گفتین!!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم کارشما درست بود وقتی شوهرت راضیه به اون چه

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘